-3.7 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

K-Raudan avulla tehdään nyt parempaa remppaa!

K-Rauta Alajärvi on mukana valtakunnallisessa Parempi remppa -teemassa, jonka myötävaikutuksella remontin tekeminen tehdään mahdollisimman helpoksi niin yksityiselle kodin kunnostajalle kuin vaikkapa yrityksensä toimitiloja saneeraavalle. Tavoitteena on vähemmän vaivaa, parempaa remppaa!

Kauppias Matti Ahonen Alajärven K-Raudasta kertoo, että nyt on oikea aika tehdä kodin remontteja. Tekijöitä ja materiaalia löytyy ja rahoituskin järjestyy.

– Parempi remppa -tuli nyt erinomaiseen aikaan, sillä pitkästä aikaa meillä Alajärvelläkin on tekijöitä, jotka ehtivät vaikkapa kylpyhuoneremontin tekoon talven aikana tai kevään terassinrakennuspuuhiin, kertoo kauppias Matti Ahonen K-Rauta Alajärvestä.

MAINOS

Alajärvellä pienempien remonttien tekemistä on vuosien ajan hidastanut tekijäpula. Ei siksi, etteikö paikkakunnalla olisi osaavia rakennusmiehiä, vaan koska kaikki ovat olleet kiinni isoissa urakoissa.

Nyt isot rakennuskohteet ovat toistaiseksi takanapäin ja siksi pienempiä kohteitaan lykänneillä on nyt oivallinen aika lähteä remontoimaan.

– Tämän lisäksi materiaaleja on hyvin saatavilla ja valikoimia riittää. Lisäksi teemaan liittyy rahoituspaketti, jonka avulla remontit voidaan toteuttaa loppuun saakka varsin kohtuullisilla kuukausimaksuilla.

Parempi remppa -palvelukokonaisuuteen kuuluvat asiantuntijoiden remonttineuvonta ja työohjeet, helpommat hankinnat muun muassa ennakkokeräyksen, lainaperäkärryn, kuljetuspalvelun ja remppatilin myötä sekä K raudan kautta löytyvät työntekijät itse toteutukseen.  – Meiltä saat vinkit paikallisista tekijöistä remonttiisi tai vaikkapa asennuspalveluista wc-istuimille, hanoille ja kiukaille.

K-Rauta ei pelkästään auta remontoijia hankkeidensa toteuttamisessa, vaan myös päivitetään paikallisten tekijöiden osaamista. Tiistaina Alajärvellä järjestettiin yhteistyössä Kiilto Oy:n kanssa märkätilakoulutus, jossa läpikäytiin määräyksiä, ohjeita ja märkätilajärjestelmiä.

Samassa yhteydessä K-Raudan väki keräsi tekijöiltä tietoja heidän alkavan talven töistään, jotta omille asiakkaille pystytään edelleen kertomaan, ketä mihinkin aikaan talvesta kannattaisi kysyä urakkaa tekemään.

K-Raudassa on lauantaina 10.12. Parempi remppa -teemapäivä, jossa tekijät ja työn teettäjät voivat tavata toisiaan. Viimeistään sinne kannattaa lähteä paikalle jalostamaan eteenpäin remontti-ideaansa asiantuntijoiden ja toteuttajien opastuksella! Paikalla on myös Tikkurila Oy:n asiantuntija maali- ja remonttineuvoineen. Työnäytöksessä pintakäsitellään saunapuutavaroita.

Tuula Jokiahosinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät