25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Töysän Säästöpankkisäätiö jakoi Alajärven, Vimpelin ja Soinin junioriurheiluun 54500 euroa!

Töysän Säästöpankkisäätiöllä oli loppuvuodesta yleinen avustushakemus alueensa junioriurheilujoukkueille ja -seuroille. Tarkoituksena oli jakaa junioriurheilulle 100000 euron potti, mutta koska hakemuksia tuli niin hurjasti, peräti 132 kappaletta, avustussummaa kasvatettiin peräti 150000 euroon!

Tästä summasta yli kolmanneksen, eli 54500 euroa, lohkaisi itselleen Alajärven, Soinin ja Vimpelin junioriurheilu, joiden seurojen edustajille OmaSäästöpankki tarjosi Alajärvellä joulun alla gölgiä, pipareita ja mukavan tilisiirron!

MAINOS

Palvelupäällikkö Helena Marjomäki kertoo, että Töysän Säästöpankkisäätiö toivoo sen alueen urheiluseurojen pystyvän tarjoamaan lapsille ja nuorille hyvää harrastamista mahdollisimman edulliseen hintaan myös nykyisinä vaikeina aikoina.

– Tällaisina aikoina perheillä on isoja haasteita ja helposti lasten harrastamisesta on pakko karsia. Toivomme, että tämän avustuksen turvin mahdollisimman moni lapsi ja nuori voisi edelleen harrastaa urheiluseuroissamme.

Marjomäki muistutti, että nyt toteutetun jaon lisäksi Säästöpankkisäätiö on jakanut ja jakaa avustuksia myös moniin muihin kohteisiin. Aina, jos johonkin hankkeeseen tai tapahtumaan tarvitaan rahoitusta, kannattaa tehdä anomus säätiölle!

Säästöpankkisäätiön avustusta saivat seuraavat junioritoimijat: Alajärven Ankkurien pesäpallo/junnupesis 13 joukkuetta, AA-lentopallo kuusi joukkuetta, Salibandy kolme kerhoa, JPK jääkiekko kuusi joukkuetta, AA yleisurheilu, suurimman potin saanut Alavoli voimisteluseura, Vimpelin Vedon pesäpallo 11 joukkuetta, Vimpelin vedon koripallo kolme joukkuetta, Soinin Sisun yleisurheilu, pyöräily, frisbee, judo ja pesäpallo sekä Soinin Tiikerien jääkiekko kaksi joukkuetta, Soinin Sisun frisbeegolf ja Järviseudun pyöräilyseura.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät