Uusia ja vanhoja mestari-liikuntakampanjoita Alajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Mestarisuksittelija-kampanja on suunnattu perinteisesti aikuisille, ja tavoitteena on hiihtää talven aikana 500 kilometriä.

Lapsille (alle 15-vuotiaille) on suunnattu oma mestarisuksittelijakampanja, jossa tavoitteena on hiihtää oma ikä x 10 kilometriä talven aikana. Niin aikuisten kuin lasten mestarisuksittelijat palkitaan kampanjan päätyttyä pokaalilla tai tuotepalkinnolla. Kilometrit tulee ilmoittaa viimeistään 15.5.

MAINOS

Mestariuimari liikuntakampanja starttaa maaliskuussa ensimmäistä kertaa. Mestariuimarikampanjan tavoite on uida 1.3.-31.5. välisenä aikana 50 kilometriä ja kaikki tämän tavoitteen saavuttaneet palkitaan pokaalilla tai tuotepalkinnolla. Tässä kampanjassa on tavoitteet asetettu ainoastaan yleisessä aikuisten sarjassa.

Triplamestari on uusi yhdistetty liikuntakampanja alajärveläisille, mikä kannustaa liikkumaan läpi vuoden. Triplamestarin tavoite on saavuttaa saman vuoden aikana kaikki kolme mestaruutta; mestarisuksittelija, mestariuimari sekä mestaripyöräilijä.

Kaikki triplamestarit tullaan palkitsemaan vuoden 2023 marras-joulukuussa järjestettävässä Alajärven kaupungin Urheilugaalassa. Triplamestarikampanjassa on mukana ainoastaan aikuisten kilometrit. Lasten mestarisuksittelija- ja mestaripyöräilijäkampanjat säilyvät edellisen vuoden tavoin.

Läpi vuoden kestävä kävelykampanja

Kävelykampanjan aika on koko vuosi (1.1.-31.12.). Kävelykampanjassa tavoitteita on asetettu aikuiselle sekä +70-vuotiaille. Kävelykampanjan eri kävelytasot ovat kävelykandi 750, kävelymaisteri 1500 ja primusmaisteri 3000 kilometriä.

Senioreille on asetettu omat rajat ja +70-vuotiaiden tavoitteita ovat seniorikandi 200 ja seniorimaisteri 500 kilometriä. Kävelykilometrit vuodelta 2022 tulee ilmoittaa 23.1. mennessä alajarvi.fi/liikuntakampanjat tai liikuntapalveluihin.

Kuntokorttikampanjat

Kuntokorttikampanjassa tavoitteena on liikkua päiväkohtaisesti vähintään 30 minuuttia ja merkata nämä kerrat kuntokorttiin.

Liikunnaksi käy kaikki eri liikuntamuodot hyötyliikunnasta lähtien. Kaikkien kuntokorttien palauttaneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Syksyn kuntokorttikampanja päättyy 31.12. ja kuntokortteja voi palauttaa 15.1. asti Alajärven Uimahallille, liikuntatoimistoon tai Lehtimäen palvelupisteelle. Samalla voit napata matkaan talven kuntokortin matkaasi

MAINOS
Edellinen artikkeliTöysän Säästöpankkisäätiö jakoi Alajärven, Vimpelin ja Soinin junioriurheiluun 54500 euroa!
Seuraava artikkeliMetsäammattilaisista on pulaa – nuoria osaajia tarvitaan