Lehtimäen Ratsastajat palkitsivat ansioituneita

883
Lehtimäen Ratsastajien syyskokouksessa palkittiin iso joukko vuoden aikana ansioituneita.
Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen Ratsastajat valitsivat syyskokouksessaan Kaisa Lampimäen jatkamaan puheenjohtajan pestiä. Johtokuntaan valittiin lisäksi Pia-Marika Ojala, Kati Puumala, Anna Lilja-Aaltonen, Meeri Ketola, Lotta Luodeslampi, Virpi Mäki-Opas, Vilma Vainionpää, Sirpa Ojanperä, Susanna Korkeatupa sekä Joanna Kuusisto.

Seuran nuorisojäseniksi valittiin Alina Viirumäki ja Janette Hautamäki sekä toiminnantarkastajiksi Satu Halonen ja Salla-Maria Järvelä.

MAINOS

Seuran toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle on jälleen varsin aktiivinen, tarjontaa löytyy jokaiselle. Toimintasuunnitelma sisältää muun muassa koulu- ja esteratsastuskilpailuja sekä lasten omat ratsastuskilpailut, monipuolisesti valmennuksia, retkiä tapahtumiin sekä koulutusta jäsenistön ehdottamasta aiheesta.

Kesällä seura on ollut perinteisesti mukana Ränkipäivillä ja lapsille/nuorille on järjestetty kepparipäivä sekä hevoskerho. Nuoria kannustetaan ja mahdollistetaan heidän osallistumisensa alueellisiin ja valtakunnallisiin hevostaitomestaruuksiin.

Jäseniä muistettiin

Syyskokouksen yhteydessä muistettiin myös perinteiseen tapaan vuoden aikana menestyneitä ratsastajia ja muita aktiivisia toimijoita. Tänä vuonna kannustuskannu ojennettiin Janette Hautamäelle ja vuoden juniorina palkittiin Alina Viirumäki.

Tänä vuonna annettiin myös ensimmäistä kertaa kiertopalkintona jatkossa kulkeva Kristiinan malja. Ensimmäisen kiinnityksen Kristiinan maljaan sai Pia-Marika Ojala.

Muita syyskokouksen yhteydessä palkittavia olivat Tuula Kurunmäki, Saga Kurunmäki, Lulu Kärki, Milka Leppäkangas, Susanna Korkiatupa, Tommi Isoaho, Salla-Maria Järvelä sekä Sari Vainionpää.

Syyskokouksessa palkittiin myös kilpailuissa menestyneitä ja seuranmestareita. Pikkujunioreiden kouluratsastuksen seuranmestareina palkittiin 1. Veera Saari, 2. Neela Puumala ja 3. Vanessa Vanhamäki. Pikkujunioreiden esteratsastuksen mestareina palkittiin 1. Vanessa Vanhamäki, 2. Neela Puumala ja 3. Veera Saari.

Junioreiden kouluratsastuksen seuranmestareina palkittiin 1. Miia Koivulampi ja 2. Alina Viirumäki. Junioreiden esteratsastuksen seuranmestareina palkittiin 1. Alina Viirumäki, 2. Milka Leppäkangas ja 3. Nea Pajala.

Senioreiden kouluratsastuksen seuranmestareina palkittiin 1. Kati Puumala ja 2. Kaisa Lampimäki. Senioreiden esteratsastuksen seuranmestarina palkittiin Kiia-Sofia Puumala.

Ranking-pisteiden perusteella palkittiin Virpi Mäki-Opas, Meeri Ketola, Kiia-Sofia Puumala sekä Vanessa Vanhamäki.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa