-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Polttoainevarkauksia Alajärvellä

Viikonloppu oli Pohjanmaan poliisille suhteellisen rauhallinen. Poliisi hoiti viikonloppuna yhteensä 392 tehtävää. Rikosperusteisesti tai poliisilakiperusteisesti oli 18 henkilöä kiinniotettuna.

Liikenteessä tavattiin yhteensä 18 rattijuoppoa, joista seitsemän tapausta on kirjattu törkeiksi. Pahoinpitelyilmoituksia kirjattiin yhteensä 13 kappaletta. Suurin osa pahoinpitelyistä tapahtui yksityisasunnoissa tai ravintoloissa.

MAINOS

Pohjanmaan poliisi on saanut alkuvuodesta muutaman ilmoituksen polttoainevarkauksista Alajärvellä, Seinäjoella, Kristiinankaupungissa ja Kauhavalla. Tapaukset ovat kohdistuneet rakennustyömaille ja maa- tai metsätalouskäytössä oleviin isoihin työkoneisiin tai polttoainesäiliöihin.

Tekijät ovat rikkoneet polttoainesäiliöiden lukot ja korkit tai poranneet säiliöihin reikiä. Yhdessä tapauksessa anastettu määrä on ollut jopa useita satoja litroja. Poliisi kehottaa kansalaisia tarkistamaan polttoaineomaisuuden suojaukset kuten lukot ja eri säilytystavat. 

Kehotamme havaitsijoita tekemään ilmoituksia polttoainevarkauksiin liittyvistä havainnoista. Mikäli näet epäillyn varkauden tekohetkellä, soita yleiseen hätänumeroon 112. 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät