1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

KyKy-Betsetin tammikuu on kova puntari

Turussa kohdattiin keskiviikkona TuTo ja tiukan alun jälkeen oli taipuminen isännille erin 3-1. Kyseessä oli ns. jumbofinaali.

TuTo saalisti tärkeät kolme pinnaa ja betonimiesten paikka taulukon perällä lujittui. KyKy-Betsetin riveissä esiintyi joulun alla hankittu passari Mauri Kurppa. Loimaan lahja on marinoitu peluri ja on tuonut jo nyt selvän piristyksen joukkueen tekemiseen.

MAINOS

Siirilän veljesten kohtaamisen Turussa vei siis nuorempi Tuomas, joka palkittiin betonimies Mauri Kurpan ohella.

Lauantaina jatkettiin kotona melkein paikalliskamppailulla. Vastaan asettui Kyy York Areenassa Perungan Pojat Rovaniemeltä. Siitä muodostui yleisöön menevä kamppailu. PerPo vei pisteet erin 2-3.

Kyky-Betsetillä oli mahdollisuus ottaa enemmän kuin yksi pinna mutta PerPon hakkuri Fredrik Gustafson oli hurjana takoen 34 pinnaa. Kotijoukkue taisteli hyvin ja saalisti sen yhden pinnan mutta mahdollisuus oli ottaa enemmän.

Sarja on tasaisen kova ja pitää muistaa, että Kyky-Betset on nousija joukkue. Sarjapaikan säilyttäminen on edelleen omissa käsissä ja siihen keskitytään.

Härkä viikot jatkuu. Tammikuun vieraspelejä on vielä kolme. Kerran Vammalassa ja kahdesti Vantaa Ducksin vieraana. SaVo Volley tulee seuraavan viikon arki peliin keskiviikkona.

PerPo pelin parhaat palkitsi Sanomayhtiö Keskisuomalaisen Erkki Ekonen. Hakkurit Oskari Keskinen ja Fredrik Gustafson saivat KSML tuotepaketin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät