72 tuntia -varautumiskurssi Lehtimäellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Miten sinä pärjäisit, jos sähköt ja vesi menisivät poikki jopa kolmeksi vuorokaudeksi, tai vaikkapa vain lyhyemmäksi ajaksi. Oletko varautunut?

Varautuminen on pieniä arkipäivän asioita, joista meidän on muistettava huolehtia. Jokaisen tulisi olla varautunut vähintään 72:n tunnin pituiseen kriisitilanteeseen, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä?

MAINOS

Eläkeliiton Lehtimäen yhdistys yhteistyössä Aisaparin kanssa järjestää 72 tuntia -varautumiskurssin Lehtimäen seurakuntakodilla (Matkatie 1) maanantaina 30. tammikuuta. Maksuton tilaisuus on avoin kaikille varautumisesta ja kotivarasta kiinnostuneille.

Sähkö- ja vesikatkoihin varautumisen lisäksi puhutaan kotivarasta, sisälle suojautumiseen liittyvistä asioista, tartuntataudeista, viestinnän häiriöistä, tietoturvasta sekä muistutetaan yhteisöllisyyden merkityksestä.

Tilaisuus alkaa kello 13, ennen tilaisuuden alkua on kahvitus 12.30 alkaen.

Kuva

72 tuntia -varautumiskurssi järjestetään Lehtimäen seurakuntakodilla. Tilaisuuden järjestelyistä vastaavat Eläkeliiton Lehtimäen yhdistys ja Aisapari.

MAINOS
Edellinen artikkeliTuomo Lehtiniemi Alajärven seurakunnan kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi
Seuraava artikkeliPysy pystyssä  liukastumisen riskit nousevat iän myötä