1.1 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Sielun viiva – Käden jälki Villa Väinölässä

Villa Väinölässä on esillä Lappajärven toimintakeskuksen asiakkaiden tekemiä hienoja käsitöitä ja taidetöitä. Näyttely on auki 3.3.-29.3.

Kuluneen vuoden aikana toimintakeskuksessa on työstetty erilaisia käsitöitä. Kädentaidoissa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia materiaaleja, kuten puuta, paperia, lankaa ja luonnonmateriaaleja.

MAINOS

Ajatuksena on pyrkiä käyttämään tuotteissa kierrätysmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan. Yhteisenä projektina on valmistettu eläväiset akvaariot, joissa on käytetty rohkeasti värejä ja mielikuvitusta.

Toisena osioina on taidepiirissä valmistuneet taidetyöt. Tekniikoina ovat lähinnä perinteiset piirustus ja maalaus. Tänä vuonna piiriläiset ovat myös tehneet maalaukset taulunpohjille paperitöiden lisäksi. Mukana näyttelyssä on kyllä yksi yhteinen savityökin, ihana savisiili.

Taidepiiri kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa ja taiteenteon lisäksi tunneilla rupatellaan ja jutellaan taiteesta ja muistakin asioista. Tunnin alussa usein tutkitaan eri taiteilijoiden teoksia, ja opitaan taiteesta ja taidehistoriastakin näin lisää.

Mukana olleet ohjaamassa toimintakeskuksen ohjaajat Katja Ikola, Maria Laurila, Riikka Luoma-aho ja Minna-Maria Salo. Kansalaisopiston taidetunteja opettaa Ulla Hautamäki ja mukana avustamassa ovat toimintakeskuksen ohjaajat.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät