-8.2 C
keskiviikko 17.4.2024

Vedon Korisnaisille voitto ja tappio

Vimpelin Veto joutui taipumaan keskiviikon Naisten Korisliigan kotiottelussa Torpan Pojille 74-90 (14-22,20-26,24-22,16-20).

ToPo oli ottelussa niukasti kuskin paikalla läpi ottelun. Vedolla oli ottelussa omat hetkensä kuroa Torpan etumatka kiinni, mutta puolustuspään virheet kostautuivat ja vieraat pitivät avausjaksolla hankkimansa johdon.

Vedon parhaana palkittiin 27 pistettä upottanut Alexandra Wittinger. ToPon tehokkain oli tuttuun tapaan Ilmar Thomas 27 pisteellä.

– Hyvää taistelua meiltä, mutta vastustaja pääsi iskemään liikaa helppoja koreja nopeilla hyökkäyksillä, Vedon valmentaja Jarkko Havu tilitti.

Veto: Martin 7/3/4s,Isoranta 3/1,Rytkönen 5/3,R.Kujala 5/3,A.Kujala 8/2,King 19/8,Anttonen 0/1,Wittinger 27/10

Lauantaina Veto palasi voittokantaan kun Vimpeli kaatoi HBA:n Helsingistä koriluvuin 79-65 (20-14,23-12,22-20,14-19).

Vedon aloitti ottelun vahvasti ja kotijoukkue karkasi 43-26 taukojohtoon. HBA kavensi lukemia ottelu viimeisellä jaksolla, mutta Vedon voitto ei ollut uhattuna.

Hyvin pelanneen Vedon koritykki oli Kristina King 25 pisteellä. Vedon parhaana palkittiin 20 pistettä nakuttanut Tuulia Anttonen. HBA:n paras oli maajoukkuetakamies Elina Aarnisalo 23 pisteellä.

– Pelasimme vahvan ottelun, mutta HBA ei hevillä taipunut, kertoi valmentaja Jarkko Havu.

Veto: Martin 7/7/5s,Isoranta 0/2,Rytkönen 8/0,R.Kujala 0/3,A.Kujala 2/0/4s,King 25/7,Anttonen 20/4,Wittinger 17/20.

Vedon pelit jatkuvat lauantaina 4.3., jolloin Veto matkaa vierasotteluun Lappeenrantaan.