Uudentyyppinen yhteisöllinen työtila avaa Alajärvellä

Hubi25 tarjoaa työskentelytiloja järvimaisemalla!

HUBI25 on Alajärvelle avautuva uudentyyppinen yhteisöllinen työtila. Yhteisöllisyys, toisten kohtaaminen ja verkostoituminen ovat toimintamallissa keskeisiä. Juuri tämä erottaa sen muista tarjolla olevista etätyöskentelypaikoista. HUBI25 onkin edelläkävijä maakunnassa.

Tilat ovat valmistuneet JAMIn Alajärven toimipisteen entiseen ruokalaan, johon isot ikkunat antavat hulppeat järvinäkymät. Tarjolla on hyvin varusteltuja työpisteitä ja työyhteisö esimerkiksi heille, joiden työpaikka on kaukana tai jotka tarvitsevat vaihtelua kotona työskentelyyn. Tilat ovat avokonttorityyppiset, mutta tarjolla on myös hiljaisen työskentelyn tiloja.

MAINOS

Yhteisöllinen työtila on tarkoitettu etätyöntekijöille, yrittäjille ja opiskelijoille työskentelyyn ja kokouksiin.

HUBI25 avoimia ovia ja avajaisia vietetään torstaina 9.3. kello 11-17. Tällöin on mahdollista tutustua tiloihin ja tavata HUBI25-tiimiläisiä. Alajärven kaupungin elinvoimajohtaja Jaakko Aninko avaa HUBI25-tilat kello 13.

Entä haluaisitko itse perustaa hubin, tule hakemaan viimeisimmät vinkit. Etätyötilan perustamisen ABC -infopaketti on tarjolla HUBI25-tiloissa samana päivänä kello 15–16.

Tiloja kehitetään vuoden 2023 ajan kestävässä HUBI25-hankkeessa, jolle on saatu AKKE-rahoitusta Etelä-Pohjanmaan liitolta. Etätyötilahanke on Järviseudun koulutuskuntayhtymän sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulun, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelun ja Leader Aisaparin yhteishanke.

Etätyötilan ohella kehitetään myös digitaalisia studiopalveluita, jotka tarjoavat yrityksille mahdollisuuden esimerkiksi podcastien tekoon sekä kokousten ja tapahtumien striimaukseen.

HUBI25-hankkeen yhteisömanageri Aana Vainio toivottaa asiasta kiinnostuneet tutustumaan ja testaamaan tiloja.

MAINOS
Exit mobile version