MAINOS

Hoiskon tansseista startti pääsiäsvapaille

Iltaa tahdittaa perjantaina 7.4. Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri.

Hoiskon maamiesseuralla on viime syksyn ja kuluvan kevään aikana laitettu jalalla koreasti kotimaisen tanssiviihteen huippuartistien tahdittamana. Tanssien operoinnista on vastannut turkulainen ohjelmatoimisto Gramofoni Oy Arto Nuotion johdolla.

Kahviosta ja käytännön järjestelyistä ovat vastanneet Aaltoa & Aarioita ry yhdessä Hoiskon maamiesseuran väen kanssa.

MAINOS

Kerta toisensa jälkeen Hoisko on saanut tanssiväeltä positiivista palautetta. Kehuja on kuultu niin paikasta, tanssilattiasta, järjestelyistä kuin kahvion tarjonnastakin.

Pääsisvapaiden alkaessa perjantain 7.4. tansseissa tuttujen kahviotuotteiden lisäksi janoa on sammuttamassa A-oikeuksin Bar Lataamo.

Iltaa tahdittaa Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri. Neljästä pohjalaisesta pitkänlinjan muusikosta koostuva ryhmä on keikkaillut yhdessä vuodesta 2019.

Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri on noussut nopeasti yhdeksi tanssikansan suosikkiorkesteriksi. Tästä kertoo muun muassa se, että vuosittain järjestettävässä Tanssin Tähdet -äänestyksessä yleisö äänesti Soiva Orkesterin viime vuonna hienosti sijalle kaksi!

Tanssikansan lisäksi tanssinjärjestäjät ovat ottaneet ryhmän hienosti vastaan. Miesten keikkakalenteri on kuluvan vuoden osalta täyttynyt mukavasti ja keikkoja tehdään noin 150 keikan vuosivauhdilla. Keikat myy Gramofonilta Juha Saarela.

Perjantaina 7.4. lipunmyynti alkaa kello 19 ja ilta päättyy kello 24.

Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesterin muodostavat: Jarkko Yli-Sikkilä (solisti), Jorma Kari (kitara, laulu), Hannu Luostari (rummut, laulu) sekä Kimmo Mänty (koskettimet, harmonikka, laulu).

MAINOS
Exit mobile version