Järvi-Pohjanmaan seniorit isolla joukolla teatterissa OmaSP:n tuella!

Järvi-Pohjanmaan seniorit olivat komealla porukalla teatterissa Seinäjoella. Paluumatkalla pysäytettiin ruokailemaan Lapualle Marian Talliin.
Mainos[adrotate banner="3"]

Järvi-Pohjanmaan seniorit tekivät ikimuistoisen teatterimatkan Seinäjoelle katsomaan Helsingin emerituspiispa Eero Huovisen omaelämänkerrallista Äitiä ikävä -näytelmää.

Esitys osoittautui kauniiksi ja koskettavaksi, kyyneleet silmiin nostattavaksi tarinaksi, joka todellakin kannatti lähteä katsomaan.

MAINOS

– Olimme matkassa 30 henkilön porukalla ja enemmänkin olisi ollut lähtijöitä, mutta emme onnistuneet saamaan enää enempää lippuja, kertoo Teuvo Kangas Järvi-Pohjanmaan senioreista.

Kyseessä oli päivänäytös, joten reissuun lähdettiin Alajärveltä jo aamulla. Takaisin palattiin noin 2,5 tuntisen esityksen jälkeen niin, että Lapualla pidettiin tauko ja käytiin ruokailemassa.

Matkan mahdollisti Oma Säästöpankki, jonka palvelupäällikkö Helena Marjomäki kertoo, että pankki oli mielellään mukana toteuttamassa matkaa nyt, kun jälleen on mahdollista lähteä liikkeelle porukalla!

– Meistä on tärkeää, että voimme olla mukana toteuttamassa mukavaa yhdessäoloa ja kokemuksia.

Reissu olikin todella hyvä ja mukaan lähteneet olivat siihen todella tyytyväisiä. Vastaavia yhteisiä reissuja pyritään järjestämään muutenkin, sillä on aivan eri juttu lähteä liikkeelle yhdessä, kuin yksinään. Kangas kertookin, että kesälle on suunniteltu mm. kesäteatterissa käyntiä!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliOnnelan kirppis Lehtimäen Kirkonkylän vanhalla koululla kätkee sisäänsä aarteen, jos toisenkin!
Seuraava artikkeliSyöpäyhdistyksen hopeinen ansiomerkki Ensio Parkkiselle