8.2 C
Alajärvi
perjantai 09.6.2023
spot_img
MAINOS

Värillä on väliä Villa Väinölässä

Villa Väinölässä esittäytyy 28.4. saakka näyttely Värillä on väliä!

Näyttelyn nimi juontaa juurensa öljyväri- ja akryylimaalauskurssilta Värillä on väliä, jolle osallistui 11 maalaria.

Kurssin aikana maalattiin vihreä, violetti ja oranssi asetelma. Opeteltiin sekoittamaan puhtaita ja murrettuja välivärejä. Perehdyttiin värien lämpötiloihin ja harjoiteltiin välivärien murtamista vastavärillä ja taittamista valkoisella.

MAINOS

Maalauksen opettajana toimi taidemaalari Elina Försti.

Kurssille osallistuivat Mariia Gretsheva, Sanna Heikkilä, Elena Laukkola, Mariia Lebedeva, Elina Matila, Asta Matintupa, Tuija Matintupa, Svetlana Memoeva, Elina Penninkangas, Merja Rantakangas ja Ida Maija Yli-Kesäniemi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät