Kierretään kylillä – lähde liikkumaan Levijoelle!

Levijoen maa- ja kotitalousnaiset ja nuorisoseura haastaa kaikkia mukana yhteiselle lenkille ja kysyy, olisiko teidän kylänne seuraava yhteisen lenkkitapahtuman koollekutsuja?

Liikuntakevään avaa Alajärven Levijoella järjestettävä kaikille avoin kävely- ja pyöräilytapahtuma keskiviikkona 3.5. kello 18. Lähde ihmettelemään itseksesi, kaverin tai vaikka koiran kanssa luonnon heräämistä ja Kuninkaanjoen keväistä virtaa.

Tilaisuuden avaa lyhyesti Mauri Penninkangas kello 18 Levijoen nuorisoseuran pihassa (Tikkasentie 47). Sen jälkeen lähdetään seitsemän kilometrin mittaiselle lenkille, jonka voi kiertää omaan tahtiin pyörällä, kävellen tai juosten. Reitti kulkee kylätietä pitkin ja on merkitty opastein. Jokainen kulkee omalla vastuulla, joten huomioithan tien normaalin liikenteen.

MAINOS

Tapahtuma ja mehutarjoilu ovat maksuttomia. Puffetista voit ostaa käteisellä kahvia ja pikkupurtavaa. Vaikka et jaksaisi lähteä lenkille, tule silti rupattelemaan kahvikupin äärelle! Parkkialue löytyy läheiseltä koulun kentältä.

Järviseudun kyliltä löytyy mukavia reittejä ja välillä on mukava vaihtaa lenkkimaisemaa. Levijoen kylä heittääkin haasteen: Olisiko teidän kylänne seuraava yhteisen lenkkitapahtuman koollekutsuja? Kutsukaa muut kiertämään kylälle!

Tapahtuman järjestävät Levijoen maa- ja kotitalousnaiset ja nuorisoseura, Alajärven Latu sekä Alajärven kaupungin vapaa-aikatoimi. Lisätietoja antaa Johanna Nelimarkka 044 557 3039.

MAINOS
Exit mobile version