Toni Kujala tekee kotitalouksien rempat ja uudisrakennukset

1174
Toni Kujala rakensi kotinsa vuonna 2017 ja sen jälkeen projekteja on riittänyt mm. ulkosaunan ja autotallin rakentamisessa. Seuraavana on vuorossa laajentaa terassia.
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärveläinen Toni Kujala päätti kevään koittaessa vaihtaa palkkatyöt yrittäjyyteen ja perusti pari viikkoa sitten yrityksen Rakennuspalvelu Toni Kujala.

Hirsikankaalta kotoisin olevan miehen perheen oma koti rakentui Kurejoelle vuonna 2017. Koti sijaitsee keskellä luonnon rauhaa, paikassa, josta on helppo lähteä harrastuksiin metsästykseen ja luonnossa liikkumiseen perheen koirien kanssa.

MAINOS

Talon Toni rakensi ilta- ja viikonlopputöinään, sillä päivät olivat menneet jo pitkään Mikko Rannan rakennusliikkeen palveluksessa.

Käsityönä valmistunut ulkosauna on upea ja erikoinen. Näillä lauteilla kelpaa saunoa metsämaisemaa ihaillen!

– Olin Mikolla töissä 12 vuoden ajan alkaen aina harjoitteluista ammattikoulun aikana. Siellä työskennellessäni olen saanut tehdä alan töitä laidasta laitaan, mikä antoi vankan pohjan oman yrityksen perustamiselle, Toni toteaa.

Oma yritys olikin ollut mielessä jo pitkään ja lopullisesti päätös muotoutui keskusteluissa JPYP:n kanssa. Sieltä alkava yrittäjä sai niin selkeät ohjeet ja neuvot, että epäilykset haihtuivat.

– Koen, että tällä alalla ja alueella on tulevaisuutta. Lähden siltä pohjalta, että tarjoan osaamistani kaikkiin kotitalouksien remontteihin ja uudisrakentamiseen.

Erilaiset kylpyhuoneremontit onnistuvat kätevästi märkätilapassin omaavalta yrittäjältä.

Osaamista Tonille onkin kertynyt alalta laidasta laitaan ja siitä todisteena on myös oman pihapiirin rakennukset, joita hän on rakentanut talon valmistumisen jälkeen ulkosaunasta talli- ja harrastustilaan saakka. Terassia laajennetaan jälleen tänä kesänä ja kaikesta näkyy tekijänsä intohimo työhönsä ja työn jälkeen.

Toni tekee myös märkätilaremontit ammattitaidolla ja hänellä on ns. märkätilapassi, joka kertoo tämänkin alan osaamisesta. – Lähtökohtanani on se, että minulle käy työ kuin työ, ihan sen mukaan mitä kullakin on tarpeita. Minuun tohtii ottaa yhteyttä mitä erilaisimmissa projekteissa koko Järvi-Pohjanmaan alueelta.

Toni suhtautuu rakentamiseen edelleen intohimolla, näkeehän työssä oman kädenjälkensä ja kun asiakas on tyytyväinen, se on hyvin palkitsevaa. Hän pitää ykkösasiana laadukasta lopputulosta ja tykkää tehdä asiat valmiiksi saakka.

Tällä hetkellä uuden yrittäjän kalenteri on pikkuhiljaa täyttymässä, mutta tulevalle kesällekin on vielä mahdollista saada mukaan omia projektejaan, kunhan on ajoissa asialla. Esimerkiksi terassien kunnostuksia ja uusien rakentamisia Toni on tehnyt paljon, monia vähän erikoisempiakin kokonaisuuksia! Joten jos mielessäsi on jotain erilaista, niin ole yhteydessä!

Tuula JokiahoMAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa