MAINOS

Jamin opiskelija Virpi Korkeasaari Taitaja-finaalin floristiikan voittoon!

Floristimestari Säde Alasen (oik.) ohjaamat Sirpa Korkeasaari, Virpi Korkeasaari, Anna Vasalampi ja Tanja Cusnir taituroivat kevään Taitaja -finaalissa. Heistä Virpi Korkeasaari nappasi ammattiosaamisestaan SM-kultaa! Arkistokuva.

Taitaja -finaali on käyty tällä viikolla Espoossa kolmipäiväisenä ja nyt viimeinen kisapäivä on ohitse ja uudet SM-mitalistit ovat selvillä.

Järviseudun ammatti-instituutti oli vahvasti edustettuna floristiikan finaalissa, sillä kahdeksasta finalistista puolet oli Jamin opiskelijoita.

MAINOS

Finaalin voiton ja Taitaja SM-kultaa on ottanut Jamin Virpi Korkeasaari 86,09 pisteellä. Jamin Anna Vasalampi oli finaalin neljäs, Tanja Cusnir viides ja Sirpa Korkeasaari seitsemäs.

Metsäkoneen käytöstä hopeaa

Taitaja -finaaliin tiensä selvitti myös Metsäkoneen käytössä alajärveläinen Veikka Hautamäki, joka opiskelee Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedussa Ähtärissä.

– Metsätaitorata oli mielestäni haastavin. Sen sijaan ajokoneella ajo, tekniikka ja kuorman sidonta onnistuivat mielestäni hyvin, finaalissa ammattitaidon SM-hopeaa voittanut Hautamäki summaa.
Hautamäki palkittiin hyvästä suorituksesta myös tapahtuman yhteistyökumppani Wihurin Tulevaisuuden ammattilainen -palkinnolla.

MAINOS
Exit mobile version