24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Jyskeen ja Osuuspankin pitkäaikainen yhteistyö sai jatkoa

Lehtimäen Jyskeen ja Lehtimäen Osuuspankin välisellä yhteistyöllä on pitkät perinteet. Ensimmäinen sponsorisopimus allekirjoitettiin vuonna 1991. Sen allekirjoitti Jyskeen puolesta Pentti Ahopelto ja pankin puolesta silloinen toimitusjohtaja Antti Koivula.

Nyt yhteistyösopimuksen allekirjoitustilaisuudessa olivat Lehtimäen Osuuspankin toimitusjohtaja Veli-Jussi Haapala, Lehtimäen Jyskeen hiihtojaoston puheenjohtaja Juha Hauta-aho sekä Jyskeen yleisurheilujaoston puheenjohtaja Hanna Taipalus.

MAINOS

– Jyskeen hiihtojaosto ja yleisurheilujaosto on yhdistetty samaksi jaostoksi, sillä molemmissa jaostoissa oli mukana samoja ihmisiä. Toimimme kuitenkin omien lajiemme puheenjohtajina, Taipalus kertoi.

– Lehtimäen Osuuspankin tuki on ollut Jyskeelle kuluneiden vuosien aikana erittäin tärkeää. Se mahdollistaa harrastustoiminnan järjestämisen lehtimäkeläisille lapsille ja nuorille. Toimintamme on maksutonta kaikille osallistujille, Hauta-aho toteaa.

Lehtimäen Jyskeellä on tulossa jälleen kerran aktiivinen kesä, jota värittävät yleisurheilukilpailut sekä lasten yleisurheilukoulu.

– Yleisurheilukoulu käynnistyy Saga Kurunmäen johdolla kesäkuun alussa. Yleisurheilukoulu on suosittu ja siellä tutustutaan eri lajeihin monipuolisesti leikin varjolla. Kesäkuun kahdeksantena päivänä Rannan kentällä järjestetään Suomenselän kisat, jotka ovat entisen Peukku-kisat, Taipalus kertoo.

– Osallistumme myös Ränkiviikon tapahtumiin järjestämällä yhdistetyt aikuisten Ränkikisat sekä yleisurheilukoulun päätöskilpailut maanantaina 10. heinäkuuta Rannan kentällä. Moni aikuinen on kysynyt, että voisiko aikuisille järjestää myös kilpailuja, joten nyt päätimme vastata tähän toiveeseen.

– Aikuisten kisaan ei tarvita lisenssiä ja mukana on myös leikkimielisiä sarjoja, joihin ei tarvitse harjoitella etukäteen. Tarkoitus on houkutella myös aikuisia mukaan tapahtumiin.

Talkoolaisia tarvitaan

Seuralla on suunnitelmissa uuden verryttelypuvun tilaaminen. Jyske tilaa seuravaatteita 5-10 vuoden välein, joten nyt on hyvä tilaisuus saada omansa.

– Yritämme saada ensimmäisen erän jo ennen kesää, tilausten tilannetta kannattaa seurata Facebook-ryhmissä. Pukuja ei osteta varastoon, vaan niitä hankitaan tilausten mukaan. Jotain seuravaatteita yritämme saada myös Ränkipäiville.

– Moni ulkopaikkakuntalainen entinen lehtimäkeläinen on kysellyt pukuja ostettavaksi ja myös tämä on nyt mahdollista. Yhtenäinen puku nostaa esiin yhteisöllisyyttä ja Lehtimäki-henkeä.

– Olemme myös perustaneet WhatsAppiin kaikille avoimen talkooryhmän. Mukaan tullakseen ei tarvitse kuulua mihinkään jaostoon tai sitoutua mihinkään. Ryhmään tulee tietoa tulevista kisoista ja sinne voi ilmoittautua talkoohommiin.

– Kilpailuissa ja tapahtumissa on monenlaisia töitä ja olisi todella hyvä, jos pääsisi edes yksiin kisoihin mukaan. Tehtävät ovat helppoja ja talkoolaisia tarvitaan enemmän.

Lehtimäen Osuuspankin toimitusjohtaja Veli-Jussi Haapala toteaa paikallisen pankin haluavan olla mukana tukemassa urheiluseuran toimintaa.

– Jyskeellä on pitkä ja menestyksekäs taival paikkakunnalla. Onneksi on vielä olemassa ihmisiä, jotka haluavat toimia ja tehdä työtä lasten ja nuorten eteen. Toimintaa ei olisi ilman heitä, Haapala sanoi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät