Soinin vapaa-aikapalveluissa tapahtuu!

330
Mainos[adrotate banner="3"]

Mestaripyöräilijäkampanja käynnistyi maanantaina 1.5. Mestaripyöräilijän tavoite on pyöräillä 1.5.-31.8. välisenä aikana tuhat kilometriä.

Mestaripyöräilijäkampanjassa kilometritavoite on sama, pyöräilit sitten sähköavusteisella pyörällä tai ilman, mutta kilometrien ilmoittamisen yhteydessä mainitse kummalla kulkupelillä olet kilometrisi taittanut.

MAINOS

Tänä vuonna otetaan myös lapset huomioon mestaripyöräilijäkampanjassa. Lasten kampanja on tarkoitettu alle 15-vuotiaille ja siinä tavoite määräytyy ikävuoden mukaan. Lasten mestaripyöräilijäkampanjassa tavoite on pyöräillä oma ikä x 20 kilometriä  (esim. kahdeksanvuotiaan tulee pyöräillä 160 kilometriä kampanja-aikana).

Kesän kuntolaatikot sijaitsevat vanhoissa tutuissa paikoissa Kukonkylässä, Vuorenmaan risteyksessä, Laasalassa, Hankajärvellä, Parviaisessa, Hautakylällä ja Museonmäellä. Kuntolaatikoiden tarkemmat sijainnit löytyvät Soinin kunnan nettisivuilta.

Kirjaa vihkoon päivämäärä, nimi, liikuntalaji sekä päivän aikana tehty liikuntasuoritus kilometreinä tai aikana. Kampanjan aikaa on 30.9. asti ja kampanjan päätyttyä arvotaan osallistuneiden kesken palkintoja.

Pyöräilykauden avaus on tänään torstaina 11.5. kello 16-19. Pyöräile omavalintainen pyöräilylenkki ja käy kirjaamassa nimesi ja päivän pyöräilykilometrit ylös Liikekeskuksen pihassa (Alajärventie 2) tapahtumapaikalla. Kaikkien päivän kilometrinsä ilmoittaneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Lisäksi tapahtumapaikalla tarjolla mehua ja pikkupurtavaa. Ei ennakkoilmoittautumista, maksuton.

Kuninkaanpuiston patikka järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 31.5. kello 17-20. Patikkapolku sijaitsee Soinin keskustasta noin yhdeksän kilometriä Karstulan suuntaan (tie 697). Patikkareitin pituus on noin seitsemän kilometriä ja reitin puolivälissä sijaitsevalla kotalaavulla on tarjolla mehua, makkaranpaistoa sekä arvontaa.

Autot voi pysäköidä Karstulantien vasemmalla puolella olevalle P-paikalle (Karstulantien 942), mistä opasteet polulle. Ei ennakkoilmoittautumista, maksuton.

Rantauimakoulut järjestetään Soinin Lauttosen uimarannassa maanantaista perjantaihin 26.-30.6. (viisi kokoontumiskertaa). Uimakoulu on tarkoitettu kaikille 2017 syntyneille sekä sitä vanhemmille uimarinaluille.

Uimakoulussa alkeisryhmä (klo 12-13) on tarkoitettu uimataidottomille lapsille. Uimakoulun aikana tässä ryhmässä totutellaan veteen sekä harjoitellaan alkeisuinteja, kellumista ja liukumista apuvälinetä mukana käyttäen.

Tänä kesänä on myös jatkoryhmä (klo 13.15-14.15) jo hieman uintia osaaville uimareille (uimataito vähintään 10 metriä). Tässä ryhmässä vahvistetaan alkeisuinteja, harjoitellaan liukuja ja sukeltamista. Paikkoja rajoitetusti, soinilaiset lapset etusijalla.

Lisätietoja ja tarvittavat ilmoittautumiset soini.fi nettisivuilta tai hyvinvointipalveluista Merjalta merja.korpela(at)soini.fi ja p. 040 556 5630.

Kesäleirit Lauttosella alkaa Mokkisleirillä 12.6. Mokkisleiri on tarkoitettu 6-8-vuotiaille. Täkyleiri on 9-11-vuotiaille ja leirin ajankohta on 13.-15.6. Viimeisimpänä pidetään Murkkuleiri 20.-22.6. ja Murkkuleirille pääsevät osallistumaan kaikki 12-14-vuotiaat. Leirille ilmoittautumiset tapahtuu nuoriso-ohjaaja Ninja Siroselle ninja.sironen@soini.fi. Leiri toteutetaan yhteistyössä Soinin ev.lut seurakunta, Soinin kunta ja Soinin 4H-yhdistys.

Lisätietoja kaikista tapahtumista soini.fi nettisivuilta tai hyvinvointipalveluista Merjalta merja.korpela(at)soini.fi ja p. 040 5565 630.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa