25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Maatalousyrittäjävalmennus päätökseen

Perinteinen talven aikana Jamilla suoritettava maatalousyrittäjävalmennus on jälleen saatu päätökseen. Tällä kertaa opiskelijoita syyskuussa alkaneella ja huhtikuun lopussa päättyneellä koulutusjaksolla oli peräti 19, mikä on poikkeuksellisen korkea määrä.

Maatalousyrittäjävalmennus on suunnattu erityisesti sukupolven- ja omistajanvaihdosta suunnitteleville maatilan jatkajille sekä maatalousalalle aikoville. Koulutus täyttää nuoren viljelijän aloitustukea sekä investointitukea koskevat koulutusvaatimukset.

MAINOS

Maatalousyrittäjävalmennukseen sisältyi talven aikana 25 lähiopetuspäivää perjantaisin ja lauantaisin noin kahden viikon välein.

Koulutuksen aikana perehdyttiin maatilan toiminnan aloittamiseen, kehittämiseen sekä kannattavaan liiketoimintaan.

Maatalousyrittäjävalmennuksen suorittivat: Hakala Joonas, Alavus, Härkönen Juho-Veeti, Ylihärmä, Isotalo Jaakko, Alahärmä, Koskinen Mikko, Töysä, Luoma Onni, Alahärmä, Mustonen Jaakko, Vimpeli, Mäki Anssi, Vaasa, Mäki-Mantila Antti, Peräseinäjoki, Niemi Ville, Kuortane, Petäjäniemi Aapo, Kuortane, Peurala Antto, Alajärvi, Pohjoisaho Juha, Alajärvi, Rajalaakso Arttu, Alavus, Rantala Tero, Alahärmä, Riiho Katariina, Töysä, Sainio Jarkko, Alahärmä, Uusi-Tyrkkö Tiia, Virrat, Vesala Mari-Leena, Lappajärvi ja Viitala Kimmo, Alahärmä.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät