-13 C
perjantai 19.4.2024

Ankkurit avasi runkosarjan voittotilin kotiavauksessa

Ankkurit avasi Superpesiksen runkosarjan voittotilin kotiavauksessa, kun Imatra kaatui supervuoron jälkeen Kitrolla jaksoin 2-1 (4-1, 1-2, 4-0S).

Ankkurit pelaa loistavaa ulkopeliä läpi jakson. Ensimmäisessä vuorossa Imatran sisäpeli kaatui Elmeri Iivosen loistavaan lukkaripeliin. Ankkurit siirtyi sisävuorollaan johtoon Juho Ihamäen välilyönnillä, kun kotiin kirmasi Mikael Penninkangas.

Toisessa vuorossa Imatra ei onnistunut avaamaan ottelun juoksutiliään, mutta Ankkurit lisäsi johtoaan. Harhaheitolla Atte Kuosmanen juoksi tilanteeksi 2-0. Tuukka Etula puhkaisi kakkosrajan ja lisäsi Ankkurijohtoa tilanteeksi 4-0. Juoksujen tuojiksi merkattiin Elmeri Koivusalmi sekä Nestori Yli-Sissala.

Kolmannessa vuorossa nähtiin Imatran osalta ottelun avausjuoksu, jonka arkkitehtinä on Ville-Veikko Olli. Ankkurit rakensi vuorossa palottoman ajotilanteen, mutta tilanne kuivui nopeasti Imatran lukkari Rasmus Surakan irroituksilla.

Neljännen vuoron aloittavalla Imatra ei onnistunut juoksujen teossa, joten Ankkureille kauden ensimmäinen piste on varma 4-1 jaksovoitolla.

Tiukka toinen jakso päättyy Imatran voittoon

Toisella jaksolla molempien lukkarit Iivonen sekä Surakka pelasivat loistavaa ulkopeliä läpi jakson. Jakson ensimmäiset juoksut nähtiin toisessa vuorossa ja niitä tuli molemmille yksi kappale.

Nestori Yli-Sissala paukautti pallon maisemiin kakkospuolelta ja Penninkangas juoksi kotiin. Imatran juoksu syntyy, kun Ankkurien ulkokenttä heittää kolmospesän ohi pallon harhaan ja Nino Muuruvirta juoksi tilanteeksi 1-1

Kolmannessa vuorossa nähtii jakson ratkaisujuoksu, kun Ville-Veikko Olli löi ottelun toisen juoksunsa kotiuttamalla Rasmus Surakan. Ankkurit ei jakson kahdessa viimeisessä vuorossa onnistunut juoksuja lyömään, joten jakso kirjataan Imatran 1-2 voittoon.

Juho Ihamäki ratkaisi ottelun supervuorossa tyhjentämällä pajatson.

Supervuoron aloittavalla Ankkurien ulkopeli oli loistavaa ja Imatra jäi nollille. Ottelun voiton supervuorossa ratkaisi Juho Ihamäki, joka ajotilanteessa puhkaisi loistavalla kumuralla ja auringon avustamana takakentän.

Imatra ei lähtenyt palloa edes hakemaan ja Ihamäelle merkattiin 1+3. Ottelu päättyi Ankkurien voittoon jaksoin 2-1 (4-1, 1-2, 4-0s).