MAINOS

Alajärven Osuuspankin ja Soinin Palloseuran pitkä yhteistyö sai jatkoa

Soinin Palloseuran Saana Peura ja Sonja Panula yhdessä Alajärven Osuuspankin toimitusjohtaja Markku Pelkosen kanssa.

Alajärven Osuuspankki ja Soinin Palloseura ry ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, joka kattaa vuodet 2022-2024.

Sopimus tehtiin jo vuonna 2022 mutta sen julkistusta on lykätty, koska julkistus haluttiin yhdistää junioriturnaukseen, joka nyt käytiin Soinissa.

MAINOS

Sopimuksen myötä Alajärven Osuuspankki toimii SoPSin päätukijana, jota se on ollut aina seuran perustamisesta vuodesta 2007 saakka. Tuen suuruus on Palloseuran toiminnan kannalta merkittävä ja mahdollistaa osaltaan toiminnan pyörittämisen ja harrastuksen kustannusten säilyttämisen alhaisina.

Soini Palloseuran riveissä riittää nuoria innokkaita jalkapalloilijoita!

Nyt julkistetun yhteistyösopimuksen lisäksi Soinin Palloseura on mukana “Kesäduuni OP:n piikkiin” -kampanjassa, joka on mahdollistanut SoPSille nuoren palkkaamisen kesätöihin. Tämän kampanjan myötä seura on palkannut Joanna Ojalan vetämään pallokoulua ja toimimaan apuvalmentajana isompien joukkueiden harjoituksissa.

SoPSin kannalta on erityisen merkittävää se, että pankki on tukenut toimintaa pitkäjänteisesti.

Kesän 2023 sarjoissa SoPSilla on mukana kolme joukkuetta; P11 ja P10 -joukkueet pelaavat Palloliiton läntisen alueen sarjoissa. P14 on mukana harrastesarjassa. Näiden lisäksi 2015-syntyneille ja nuoremmille pidetään pallokoulua. Talvikaudella SoPS järjestää sählykerhoja kolmelle eri ryhmälle.

Jalkapallotoiminnan joukkue- ja harrastajamäärää olisi mahdollisuutta kasvattaa, mikäli seuran toimintaan saataisiin mukaan lisää aktiivisia toimijoita. Olisikin hyvä jos vanhemmat lähtisivät rohkeasti mukaan kentälle valmentajiksi ja apuvalmentajiksi, jotta myös jatkossa lapsille pystytään tarjoamaan mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.

Perinteikästä SoPS-viikkoa vietetään 17.-23.7. Viikolle on luvassa palloiluun liittyvää ohjelmaa, P10 joukkueen kotiturnaus, matalan kynnyksen lajikokeilupäivä, jalkapallobiljadin Soinin mestaruuden ratkominen, lapset vs. aikuiset jalkapallo-ottelu, säbätouhuja sekä tietenkin myyjäiset.MAINOS
Exit mobile version