Rokulipäivinä Nelimarkka-museolla tapahtuu

Perjantaina kello 14 Nelimarkka-museon piha-alueelle pelmahtavat tanssitaiteilijat Ira Tuppurainen ja Emma Heinonen. Kuva: Läntinen tanssin aluekeskus Saara Isola.
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä Rokulipäivien aikaan myös Nelimarkka-museolla tapahtuu. Perjantaina 7.7. kello 14 museon piha-alueelle pelmahtavat tanssitaiteilijat Ira Tuppurainen ja Emma Heinonen.

Kesäkulkurit tarjoavat esityksen; Puiden juurilla (noin 15 minuuttia) ja kaikille sopivan liikkeellisen työpajan (noin 45 min). Työpajoissa tehdään helppoja harjoitteita yksinkertaisilla liikkeillä.

MAINOS

Kesäkulkurit on Läntisen tanssin aluekeskuksen vuosittainen tanssillinen kesätempaus joka jalkautuu jälleen tänä vuonna myös Nelimarkka -museolle. Ilmainen sisäänpääsy museoon.

Muistelukahvit

Perinnetietoa talteen tapahtuma järjestetään kello 16-17 Nelimarkka-museon kahviotilassa.

Tapasitko koskaan Eero Nelimarkkaa? Miten Pekkolassa vietettiin kesää? Oliko taitelijaprofessorin Nelimarkan autoilu niin hurjaa kuin väitettiin?

Tule kahvin ja pullan äärelle rupattelemaan miten ennen Pekkolassa elettiin. Tilaisuus järjestetään yhdessä kyläyhdistys ”Ollaan Pekkolasta” ja Nelimarkka-museon kanssa. Ilmainen sisäänpääsy museoon.

MAINOS
Edellinen artikkeliJyskeen urheilukesässä tapahtuu!
Seuraava artikkeliStrangin ja Spangarin sukuseuran sukukammari Rokulipäivillä