14.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Jyskeen urheilukesässä tapahtuu!

Lehtimäen Jyskeen yleisurheilukesässä on jälleen tarjontaa, eikä vähiten siitä pidä huolta lasten urheilukoulu!

Urheilukoulussa ohjaavat Saga ja Silja Kurunmäki, kuten aikaisempinakin vuosina, ja se noudattelee perinteitä monin tavoin. Ainoastaan kisapäivä on eri kuin ennen.

MAINOS

Urheilukoulu järjestetään keskiviikkoiltaisin kello 19-20 Rannankylän kentällä vielä tänään 5.7. ja 19.7. sekä kisat maanantaina 10.7. Kisat ovat Ränkikisojen yhteydessä toteutettava leikkimielinen kolmiottelu ja jokainen osallistunut lapsi palkitaan!

Urheilukouluun otetaan edelleen mielellään uusia lapsia mukaan, sillä on erittäin harvinaista, että seura tarjoaa ilmaisen urheilukoulun 5-13-vuotiaille ja mukana on pätevät ja osaavat ohjaajat.

– Suositukset lasten liikkumiselle ovat olleet nyt ajankohtaisia yhteiskunnallisessa keskustelussa, joten toivoisin että vanhemmat näkisivät urheilukoulun helppona tapana lisätä lasten liikuntaa, toteaa yleisurheilujaoston puheenjohtaja Hanna Taipalus.

– Lapset eivät itse osaa urheiluharrastuksen pariin tulla, joten vetoan vanhempiin: tuokaa lapset urheilukouluun leikkimään ja liikkumaan yhdessä. Jos osallistujia ei ole tarpeeksi, on isompi kynnys jatkossa järjestää enää tämänkaltaisia ilmaisia harrastuksia.

Toinen tärkeä tapahtuma kesässä on Ränkikisat. Ränkikisoissa on mukana myös lasten yleisurheilukoulukisat tänä vuonna.

– Ränkikisoihin on tarkoitus tulla kilpailemaan kuntoilijatasolla. Kilpataustaa ei tarvitse olla. Aikuisten kuntoilijoiden kisoja on kovasti kysytty ja nyt kysyntään vastataan. Kukin osallistuja saa kerätä lajisuorituksista pisteitä omalle kylälleen, eli sille kylälle mihin ajattelee kuuluvansa.

– Ei tarvitse olla kirjoilla Lehtimäellä. Tähänkin kannustaisin mukaan pienellä kynnyksellä. Lähtekää vaikka kaveriporukalla! Paras kylä ja kolme parasta palkitaan!

– Paikan päällä on kioski sekä Jyskeen paitamyynti. Paita on musta, tekninen t-paita Jyskeen logolla ja tekstillä. Myös veryttelyasujen tilaajat saavat tilatut puvut Ränkikisoissa.

Näiden toimintojen lisäksi Jyskeellä pyörii kesällä aikuisten/nuorten kuntofutis keskiviikkoisin kello 19 keskikylän kentällä. Sinnekin kaikki futiksesta innostuneet ovat tervetulleita mukaan!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät