Rokulipäivät starttaavat monipuolisella ohjelmalla

Markkinamyyjien luoma tunnelma ja tuttujen tapaaminen on se ykkösjuttu monille Rokulipäiville saapuville! Kuva kesän 2022 Rokulipäiviltä.
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä vietetään perinteisiä Rokulipäiviä viikonloppuna. Markkinamyyjien ja toinen toistaan erilaisempien myyntipisteiden ja kojujen lisäksi tarjolla on monipuolista ohjelmaa joka lähtöön.

Perjantaina 7.7. Palotorin Onni-lavalla kello 10 on Rokulipäivien virallinen avaus, jonka suorittavat elinvoimajohtaja Jaakko Aninko ja Alajärven Yrittäjien puheenjohtaja Toni Harjula.

MAINOS

Musiikkia avauksessa esittää Octavia.

Perjantaina luvassa on muutoinkin paljon musiikkipitoista ohjelmaa, sillä kello 13 alkaen kuullaan alajärveläisiä bändejä!

Lauteille nousevat Octavia, Bonkers, DnE Beats, The Crows & The Beautiful Crows ja La Luna.

Musiikillinen ilta huipentuu kello 19 alkavaan Mikko Harjun konserttiin. Harju on tullut tutuksi muun muassa platinalevyt saavuttaneista singleistään ”Mä olen tässä” ja ”Taivas ei oo rajana”.

Tori ja tivoli ovat lauantaina avoinna kello 9-19 ja kello 14.30 kisataan leikkimielinen Järviseudun mestari -kisa Alajärven Osuuspankin piha-alueella.

Palotorin kentällä on poniratsastusta kello 10-15, OP Alajärven pihamaalla jaossa ilmapalloja, lapsille peli, josta palkintona jäätelöä, InBody-kehonkoostumusmittausta tehdään kello 10–14 Järvikatu viidessä ja 4H askartelupiste on Paavolantie yhdessä kello 9-15.

Illalla Alvariinissa on RM Bilebändi ja Lataamossa Dilemma.

Lauantaina 8.7. tori ja tivoli ovat avoinna kello 9-15. Palotorin Onni-lavalla on Taikuri Puijon Torvi ja Food Paradise useita kertoja päivän aikana tasatunnein.

Rokulitriathlon kisataan lauantaina kello 11-15 Kirkkorannassa. Kello 15 on vuorossa Rokulipäivän Superpesisottelu Ankkurit – JymyJussit Kitron Stadionilla.

Kello 18 on vielä luvassa musiikkia Äijien ähinää!

Lauantaina on myös avoimet ovet Alajärven Paloasemalla kello 10-14 ja toimintanäytös kello 12. Poniratsastusta Palotorin kentällä on kello 10-15. OP Alajärven pihamaalla on jaossa ilmapalloja, lapsille peli, josta jäätelöä palkintona. InBody-kehonkoostumusmittausta on kello 10-14 Järvikatu viidessä ja 4H askartelupiste on Paavolantie yhdessä kello 9-15.

Illalla Alvariinissa on bilebändi Viivakoodi.

Järviseudun kennelkerhon Match Show järjestetään jo Rokulipäivien aattona torstaina 6.7. Paavolan koulun kentällä. Ilmoittautuminen alkaa kelo 17 ja kehät kello 18.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliGuardia Nueva & Jarkko Ahola suurella tunteella Lappajärven kesäteatteriin
Seuraava artikkeliSinilevätilanteessa ei suuria muutoksia Pohjalaismaakunnissa