Guardia Nueva & Jarkko Ahola suurella tunteella Lappajärven kesäteatteriin

Jarkko Ahola toimii Guardia Nuevan konserttikiertueen solistina. Orkesterin kapellimestarina toimii kokkolalainen Raimo Vertainen.
Mainos[adrotate banner="3"]

Maineikkaan Guardia Nuevan & Jarkko Aholan konserttikiertue Suurella tunteella saapuu Tangomarkkinoiden jälkeen perjantaina 14.7. Lappajärven kesäteatteriin kello 18.

Guardia Nueva on ainutlaatuinen viihde- ja tango-orkesteri, jonka solisteina ovat olleet kaikki keskeiset suomalaiset artistit, kuten Jari Sillanpää, Arja Koriseva, Saara Aalto ja Teemu Roivainen. Guardia Nueva oli myös Arja Korisevan 30-vuotisjuhlakiertueen orkesteri. 

MAINOS

Guardia Nueva onkin kuin taipuisa timantti, joka on kotonaan viihteen, iskelmän, musikaalien ja elokuvamusiikin parissa. Se on keskipohjalainen menestystarina, jonka esiintymiset ovat ihastuttaneet yleisöä niin kotimaassa, Argentiinassa, Turkissa, Itävallassa ja Saksassa. Orkesterin repertuaari on kasvanut argentiinalaisesta tangosta suomalaiseen viihdemusiikkiin, elektrotangoon, kirkko- ja joulumusiikkiin.

Orkesterin kapellimestarina toimii kokkolalainen Raimo Vertainen.

Nyt kesän kiertueella Jarkko Ahola laulaa tangoja ensi kertaa urallaan ja nimenomaan Guardia Nuevan solistina. Ohjelmistossa on myös mm. uusi versio MacArthur Parkista, johon uuden suomalaisen sanoituksen on tehnyt kokkolalainen Jonna Urpilainen.

Konsertin ohjelmistossa kuullaan muun muassa La Cumparsita, Kesäillan valssi, Päivänsäde ja menninkäinen, Tando Desiré, Rauli Badding Somerjoen Tähdet tähdet, Juice Leskisen Viime yönä ennen kello kahta ja Astor Piazzollan Libertango.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliHuippusuosittu näytelmä vielä neljästi – Kätkänjoen kesäteatterissa ”Maailman pihamaat”
Seuraava artikkeliRokulipäivät starttaavat monipuolisella ohjelmalla