Satumetsän ja Kivilouhoskylän väki järjestävät säpinää Vimpeliin

Ninni Kettuli ja Taikaperhonen saa ensi-iltansa 20.7.!
Mainos[adrotate banner="3"]

Satumetsän ja Kivilouhoskylän väki järjestävät säpinää Vimpeliin Taiteen Päämajassa Sääksjärvellä. Ensiesityksensä saa Ninni Kettuli ja Taikaperhonen!

Ensi-ilta Taiteen Päämajassa on 20.7. kello 18 ja muut esitykset perjantaina 21.7. kello 18, sunnuntaina 23.7. kello 14, keskiviikkona 26.7. kello 18, perjantaina 28.7. kello 18 ja lauantaina 29.7. klo 14.

MAINOS

Lavalle nousevat Vimpelistä ja Alajärveltä lähtöisin olevat 6-11 -vuotiaat, joiden hahmoja ja tarinaa on ihana seurata musiikin säestäessä yhteisiä tanssiaskelia.  Pari aikuistakin on mukana, jotka hyvin soljuvat joukkoon.

Kivilouhoskylään ilmestyy taikaperhonen, johon katsoessaan tai koskiessa langettaa päällensä kirouksen ja laittaa kaverit nukkumaan ikiuneen. Ninni Kettuli näkee enneunen ja osaa olla valppaana Satumetsässä, jonne on ilmestynyt salaperäinen hahmo.

Miten käy Kivilouhoskylän asukkien ja kuka on uusi salaperäinen Satumetsän asukki?

Tarina Ninni Kettuli ja Taikaperhonen sai alkusysäyksensä viime syksyn Ninni Kettulin taideleiriltä, jossa porukalla lasten kanssa tehtiin Taikaperhosesta oma tarinansa.

Lastenteatteri on saanut kohdeavustusta Vimpelin kunnalta ja mukana myös tukemassa Jurvan Musiikkipaja ja Kotihengettäret.

Taiteen Päämaja on syntynyt vanhasta navettavarastosta ja miljöö on hyvin Satumetsäinen, jossa ensimmäistä kertaa nähdään Ninni Kettulin seikkailuja.  Paikka löytyy osoitteesta Sääksjärventie 252, Sääksvesi.

Ninni Kettuli kavereineen ja sen Satumetsä, Tönttöröö ja Kivilouhoskylän asukkaat ovat tarinoineen lähteneet liikkeelle vuonna 2015 Maritza Parkkisen kynästä ja suunnitelmissa on järjestää Ninni Kettulin taideleirejä kesällä 2024.

Ninni Kettulin Satumaailma -esityksen kesto noin 30 minuuttia. Tilassa on myös myyntipöytä, jossa myynnissä mm. Teatterin fanituotteita, musiikkia sekä käsin tehtyjä koriste-esineitä.

MAINOS
Edellinen artikkeliReijo Kivijärven kesänäyttely esittelee taiteilijan kahdet kasvot
Seuraava artikkeliTohnin Touhuteatterin ensi-illassa Akka-agentti