Alajärvi MTB poljetaan syyskuun alussa

Alajärvi MTB pyöräillään jo viidennen kerran.
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven VPK:n ja Järviseudun Pyöräilyseuran yhteistyössä järjestämä maastopyöräilytapahtuma järjestetään sunnuntaina 3.9. Lähtölaukaus kajahtaa kilpailukeskuksena toimivalla Alajärven yleisurheilukentällä kello 12.

Tapahtuma kokoaa maastopyöräilyn harrastajia kilpailemaan ja kuntoilemaan laajalti myös maakunnan ulkopuolelta.

MAINOS

Tapahtuma on aikaisempina vuosina saanut paljon kehuja järjestelyistä ja etenkin reitti on ollut monen pyöräilijän mieleen. Reitti kulkee Alajärven keskustan ja Kurejoen tuntumassa ja tarjoaa jokaiselle osallistujalle haastetta, olematta kuitenkaan liian vaikea aloittelijoillekaan. Oman mausteensa reittiin tarjoaa myös Alajärven MTB-rata Tupasaarenkalliolla.

Sarjoja tapahtumasta löytyy niin kilpailijoille, kuntoilijoille kuin junioreillekin. Kilpasarjoissa matkana on 50 kilometriä, junioreissa 18 ja kuntosarjoissa matkan voi valita 18, 35 tai 50 kilometrin väliltä.

Palkinnot tapahtumassa ovat perinteisesti olleet hyvät ja niitä jaetaan kisan nopeimmille sekä arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Yleisölle parhaat katselupaikat löytyvät MTB-radan maastoista. Koska parkkipaikkoja autoille Tupasaaressa on rajoitetusti, pyydetään katselijoita saapumaan paikalle mieluiten pyörällä tai kävellen.

Helpoiten paikan tavoittaa joko valtatie 16 kautta (Lapuantie 146 kohdalta) tai vaihtoehtoisesti Alajärven teollisuusalueen perältä lähtevää polkua pitkin, joka toimii myös kilpailureittinä.

MTB radan alueella on myös laavu, joten nuotiolla paistettavaa evästä kannattaa varata mukaan.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta alajarvimtb.fi.

MAINOS
Edellinen artikkeliAnkkurit ja Koskenkorva kohtaavat vielä kerran
Seuraava artikkeliKuusela jäi karsintaan