Ankkurit ja Koskenkorva kohtaavat vielä kerran

Riku Utanen palkittiin Ankkurien parhaana lyöden kolme juoksua. ©Ville Vuorinen
Mainos[adrotate banner="3"]

Ankkurit kohtasi Kitrolla Koskenkorvan neljännessä putoamiskarsintaottelussa. Ankkurit kairasi voiton ottelusta supervuoron jälkeen jaksoin 2-1 (4-3, 0-4, 1-0s).

Sarja on nyt tasan 2-2 ja voittajaa haetaan game vitosessa lauantaina Koskenkorvalla.

MAINOS

Ottelun sisältä aloitti Koskenkorva. Ankkurien ulkopeli toimi mallikkaasti lukkari Elmeri Iivosen johdolla ja Koskenkorva jäi nolliin avausvuorossa. Ankkurit aloitti pelissä tilanteiden rakentelun vakuuttavasti ja saivat kärjestä palottoman ajon päälle.  Kotiutukset myös onnistui, kun Tuukka Etula löi pussarilla tilanteeksi 1-0 ja vähän perään Riku Utanen kotiutti kumuralla Nestori Yli-Sissalan ja taululla oli lukemat 2-0.

Koskenkorvan sisäpeli aukesi toisessa vuorossa ja rakensivat useamman tilanteen. Yksi juoksu myös nähtiin, kun Petteri Kortelainen kotiutti Teemu Isokedon. Ankkurien toinen sisävuoro oli heikko ja ukkoa ei nähty ykköspesää pidemmällä.

Koskenkorva sai kolmannen vuoron aloittavalla muutaman kotiutuspaikan ja siirtyivät Tuomo Lönnmarkin sekä Anttoni Jakobssonin lyönneillä 2-3 johtoon. Ankkurit myös onnistui omalla sisävuorollaan. Riku Utanen löi ajotilanteessa kakkosjatkeelta pallon läpi, millä kotiin juoksi Koivusalmi sekä Yli-Sissala ja taululla oli  lukemat 4-3 ennen jakson ratkaisevaa vuoroa.

Ankkurit pelai ratkaisevassa vuorossa loistavaa ulkopeliä ja Koskenkorvalle paikkoja ei siunaantunu. Ankkurit vei jakson niukasti lukemin 4-3.

Ankkurit täysin ponneton toisella jaksolla

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Ankkurit jäi ilman tilanteita. Koskenkorva sai omalla vuorollaan heti kärjestä palottoman ajon päälle, mutta tilanne kuoli Kortelaisen kahteen koppilyöntiin.

Kossun kakkoskärki rakensi kuitenkin vielä kahdella palolla ajon. Marko Pelkonen löi tilanteessa pallon takaa läpi, millä kotiin juoksi Tuomas Tuohisaari sekä Jesse Rantamäki. Jatkotilanteessa vielä Aleksi Rantala löi Juho Hakomäen kotiin ja Koskenkorva johti jaksoa lukemin 0-3.

Ankkurien osalta toinenkin vuoro oli ponnetonta peliä ja tulosta ei synny.  Koskenkorva oli omalla vuorollaan saada jo ensimmäisellä lyönnillä lisäjuoksun taululle, kun Jesse Rantamäki löi takaa pallon läpi. Mikael Penninkangas kuitenkin haki nopeaa pallon aidoilta. Tuukka Etulan heitto tämän jälkeen kolmoselle oli kova ja palo taululle. Koskenkorvalle vuorossa rakentui vielä yksi paikka, mutta Ankkurien ulkokenttä hoiti palon kotiin.

Kolmannessa vuorossa Ankkurien osalta sama kaava jatkui sisäpelissä. Tällä kertaa montaa miestä ei käynyt lyömässä, kun taululla oli jo kolme paloa. Koskenkorva siirtyi omalla sisävuorollaan 0-4 johtoon Petteri Kortelaisen lyödessä Tuohisaaren kotiin.

Ankkurit ei onnistunut myöskään ratkaisevassa vuorossa sisäpelissään ja Koskenkorva vei jakson 0-4 lukemin.

Juho Ihamäki ratkaisee supervuorossa

Supervuoron aloittavalla Ankkurien sisäpeli näytti jo siltä, että tilannetta ei saada päälle, mutta sellainen kuitenkin rakennettiin. Juho Ihamäki onnistui loistavalla näpillä kotiuttamaan Atte Kuosmasen ja tilanne oli 1-0. Koskenkorva ei omalla sisävuorollaan onnistunut ja Ankkurit vei ottelun jaksoin 2-1 (4-3, 0-4, 1-0s).

Tämä tarkoittaa sitä, että putoamiskarsintasarja jatkuu game vitosessa lauantaina Koskenkorvalla kello 17.

MAINOS
Edellinen artikkeliNuoria lupauksia liittyy betonimiehiin
Seuraava artikkeliAlajärvi MTB poljetaan syyskuun alussa