3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Ankkurit lähetti Kossun Ykköspesikseen

Koskenkorvan ja Ankkurien välillä käytiin Ilmajoen Sähkökoje Areenalla putoamiskarsintojen ratkaiseva viides ottelu. Ankkurit oli ottelussa niskan päällä ja vei ottelun jaksoin 0–2 (2–3, 1–3). Tämä tietää sitä, että Koskenkorvan tie jatkuu ensi kaudella Ykköspesiksessä. Ankkurit jatkaa vielä sarjapaikkataistelua Ykköspesiksen toiseksi parasta joukkuetta vastaan.

Ankkurit hallitsi ensimmäistä jaksoa. Koskenkorva tuli lähelle jakson lopussa, mutta Ankkurit hoiti jakson voiton. Koskenkorva aloitti ottelun sisältä ja saa paikan avata ottelun juoksutilin, kun Petteri Kortelaiselle rakentuu tilanne. Kortelaisen yritys kuitenkin kantautui kopiksi ja Koskenkorva jää nollille vuorollaan. Ankkurit saa hyvän alun ottelulle ja tilanteita syntyy. Tuukka Etula lyö Ankkurien ensimmäisen juoksun kotiuttamalla Elmeri Koivusalmen. Kaksi juoksua tuli vielä lisää taululle, kun Elmeri Iivosen välilyönti karkasi kopparin syöksystä ja Nestori Yli-Sissala juoksi kotiin. 0–3-juoksusta vastaa Lauri Ihamäki, joka kotiutti pussarilla Atte Kuosmasen.

MAINOS

Toisessa vuorossa juoksuja ei nähdä. Koskenkorva jää ilman kolmostilanteita. Ankkureille siunaantuu pari paikkaa lisätä johtoaan, mutta kotiutusyritykset eivät tuota tulosta.

Kossu kavensi kahdesti

Avausjakson kolmas vuoro oli myös juoksuton. Koskenkorva jäi ilman tilanteita. Ankkurit sen sijaan sai paikkoja, mutta 0–3-lukemat säilyvät taululla ratkaisevaan vuoroon mentäessä. Koskenkorva sai ratkaisevan vuoron aloittavalla paineen päälle. Petteri Kortelainen lyö kakkospuolelle kovan lyönnin mikä sirvahtaa räpylästä puolittain läpi ja Antti Kortteenperä sekä Tuomas Tuohisaari juoksevat kotiin. Lisäjuoksuja kuitenkaan Kossu ei saa aikaan ja jakso merkataan Ankkurien 2–3-voittoon.

Ankkurien hallinnassa jatkuu myös toinen jakso. Toisen jakson sisältä aloittava Ankkurit ei ykköskärjen osalta saa tilanteita aikaan, mutta kakkoskärki toimii ja rakentaa pari paikkaa. Yksi juoksu myös nähdään, kun Juho Ihamäen puoliksi epäonnistunut lyönti tipahtaa etukenttään ulkopelaajien ulottumattomiin ja Pyry Alanen juoksee tilanteeksi 0–1. Koskenkorva sai myös hyvin tilannetta omalla vuorollaan päälle, mutta Ankkurit pelasi loistavasti takatilanteessa ja hoiti palot kotiin.

Toinen vuoro jaksossa on juoksuton, mutta kolmannessa vuorossa alkaa tapahta. Ankkurit saa tilannetta päälle hyvin ja lyö kaksi juoksua. Elmeri Iivonen lyö ensimmäisen komealla kumuralla väliin, jolla Nestori Yli-Sissala juoksee kotiin. Heti perään Riku Utanen onnistuu kotiuttamaan Tuukka Etulan ja taululla on 0–3-lukemat. Koskenkorvakin saa vuorossaan hyvin tilannetta päälle ja onnistuu kerran lyömään juoksun, kun Marko Pelkonen vetää komeasti sauman puhki ja Teemu Isoketo kaventaa tilanteeksi 1–3.

Ratkaisevassa vuorossa Ankkurit ei onnistu lisäjuoksuja saamaan taululle ja eikä myöskään Koskenkorva, joten tämä tietää sitä, että Ankkurit voittaa ottelun jaksoin 0–2 (2–3, 1–3) ja voittaa koko sarjan otteluin 2–3.

Koskenkorva tipahtaa Ykköspesikseen. Ankkurien taival jatkuu vielä tänä syksynä karsintaotteluilla Ykköspesiksen toiseksi parasta vastaan. Vastassa on joko Hamina tai Kankaanpää.

Teemu Höykinpuro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät