25 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Superpesis jatkuu Kitrolla

Ankkurien ja Kankaanpään välillä käytiin neljäs kohtaaminen eilen lauantaina Superpesiskarsinnoissa. Ankkurit nousi molemmilla jaksoilla tappioasemasta voittoon ja Kitrolla jatkuu Superpesis kaudella 2024!  Ankkurit vie sarjan 3-1 voitoin!

Kankaanpää aloitti ottelun sisältä ja sai hyvän paineen päälle rakentamalla palottoman ajon kärjestä. Juoksu myös nähtii, kun Joona Anttila puhkaisi sauman ja Teemu Utunen juoksi tilanteeksi 1-0. Tasoittavalla vuorolla Ankkurit sai hyvän paineen päälle ja tasoitti lukemiksi 1-1 Tuukka Etulan lyödessä Elmeri Koivusalmen kotiin.

MAINOS

Toisessa vuorossa Kankaanpää jatkoi hyvää tilanteiden rakentelua ja he onnistuvat kotiutuksissa loistavasti iskemällä 5 juoksua. Onnistujina mailan varressa toimi Sami Mikkolanaho, Eeli Uusitalo, Joe Vartiamäki sekä Rasmus Paananen, joka löi kakkospuolelta pallon maisemiin kunnarin ja yhden tavallisen juoksun arvoisesti.

Ankkurit lähti toiseen sisävuoroon Kankaanpään johtaessa 6-1. Juho Ihamäki onnistui kaventamaan vuorossa tilanteeksi 6-2 kotiuttamalla välilyönnillä Pyry Alasen.

Kolmannessa vuorossa Kankaanpää jäi juoksuitta. Ankkurit sai hyvän alun sisävuoroon, kun ensimmäinen lyöjä Atte Kuosmanen löi pallon takaa läpi ja juoksi kunnarin tilanteeksi 6-3. Seuraava lyöjä Ville Keltikangas löi Kuosmasen tuplajuoksun arvoisesti kotiin ja kun vielä Tuukka Etula onnistui jatkossa lyömään Pyry Alasen kotiin, niin ratkaisevaan vuoroon mentiin Kankaanpään johtaessa niukasti 6-5.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Kankaanpää jäi ilman tilanteita. Ankkurit sen sijaan onnistui loistavasti. Juho Ihamäki kotiutti välilyönnillä Kuosmasen tilanteeksi 6-6. Tilanteet jatkui tämän jälkeen hyvin Ankkureilla ja Tuukka Etula ratkaisi keskipompulla jakson voiton Ankkureille numeroin 6-7 kotiuttamalla Lauri Ihamäen.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Ankkureille rakentui kaksi paikkaa avata jakson juoksutili. Kotitusyritykset jäi kuitenkin heikoiksi ja juoksua ei taululle lisätty. Kankaanpää sai jakson avaavalla sisävuorollaan palottoman tilanteen. Ankkurien ulkokenttä kuitenkin hoiti jo ensimmäisessä tilanteessa palon kotiin sekä kolmospesälle ja Kankaanpään sisävuoro kuivui siihen.

Jakson toisen vuoron aloittavalla sisävuorolla Ankkurit iski jakson avausjuoksun ja siitä vastasi Juho Ihamäki, joka kotiutti loistavalla välilyönnillä Pyry Alasen. Kankaanpää ei saanut toisessa vuorossa paikkoja ja Ankkurien 0-1 johtoasemassa siirryttiin kolmanteen vuoroon.

Ankkurien osalta jakson kolmas vuoro ei tuottanut lisäjuoksuja. Kankaanpää kuitenkin omalla vuorollaan onnistui loistavasti siirtyen johtoon. Joona Anttila iski kakkospuolen läpilyönnillä kaksi juoksua ja vuorossa juoksun onnistuvat vielä lyömään Arttu Vilander sekä Eetu Heiniluoma ja taululla oli 4-1 lukemat.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Ankkurit ei luovuttanut, vaan iskivät hurjilla tehoilla jopa neljä juoksua. Juoksujen lyönneistä vastasi Juho Ihamäki, Mikael Penninkangas, Nestori Yli-Sissala sekä Tuukka Etula.

Kankaanpään tasoittavalle vuorolle lähdettiin Ankkurien 4-5 johdossa, mitkä oli myös jakson loppulukemat, sillä Kankaanpää ei onnistunut tasoittavalla vuorolla ja voitto kirjattiin Ankkureille ottelusta jaksoin 0-2 (6-7, 4-5).

Ankkurit vei karsintasarjan otteluvoitoin 3-1 ja jatkaa Superpesiksessä kaudella 2024!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät