13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Tule kehittämään kulttuurimatkailureittejä Aisaparin alueelle

Tule kehittämään ja tarjoamaan omia palveluitasi osaksi Aisaparin alueen kulttuurimatkailureittejä.  Aisaparin alueen kulttuurimatkailuhanke Kulttuurikuokka – paikalliskulttuurin osaamista, kokemuksia ja kumppanuutta -hankkeen työpajoissa paneudutaan syksyn aikana erityisesti reitteihin. 

Syksy käynnistyy kahdella saman sisältöisellä tilaisuudella, jotka pidetään torstaina 21. syyskuuta Kosolan talossa Lapualla (Kosolankatu 1) ja torstaina 28. syyskuuta Punaisen Tuvan Viinitilalla Alajärvellä (Koskenvarrentie 337).

MAINOS

Tilaisuudet alkavat kahvituksella ja paikan esittelyllä kello 17. Voit valita kumpi tilaisuus sopii omiin aikatauluihisi paremmin. Tilaisuudet päättyvät kello 20.30 mennessä.

Työpajoissa paneudutaan teemallisten reittien rakentamiseen. Reiteillä on kolme pääteemaa; 1. käsityö, taide ja design, 2. arkkitehtuuri ja pohjalaistalot, 3. ruoka, juoma ja luonnontuotteet.

Ruualla ja juomalla on tärkeä merkitys kaikissa reiteissä, sillä aina matkailijat jossain päin pysähtyvät kahville ja ruokailemaan. Reittisuunnittelu kiinnostaa varmasti myös majoitusalan yrittäjiä. Reittien suunnittelussa huomioidaan sekä ryhmämatkailijat että yksittäiset matkailijat. Mikä olisi pyörämatkailun näkökulma reittien suunnittelussa!

Lähde mukaan suunnittelemaan reittejä ja miettimään miten juuri sinun yrityksesi tai yhdistyksesi toiminta voisi olla osana reittikokonaisuutta. Työpajoissa pureudutaan tuotteiden sisällöstä ja saatavuudesta aina hinnoitteluun ja markkinointiin saakka. Työpajoja jatketaan loka-marraskuussa. Tavoitteena on valmiiden reittituotteiden aikaansaaminen asiakkaiden ostettaviksi.

Ideoinnin ja kehittämisen tukena on kouluttaja Arja Kortesluoma Asiantuntijapalvelut Korpur Oy:stä.

Tilaisuudet ovat maksuttomia. Ilmoittaudu 15. syyskuuta mennessä Marita Mattilalle 040 765 6201, häneltä saa myös lisätietoja.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät