JPK kauteen edustus- ja akatemiajoukkueiden voimin – ulkomaalaisvahvistus tulossa?

Päävalmentaja Sami Seppälä ja edustuspelaajat Antti Kyllönen sekä Iivari Huvila luottavat JPK:n nopeuteen ja laajan osaamiseen alkavalla jääkiekkokaudella.
Mainos[adrotate banner="3"]

PK starttaa alkavaan kauteen peräti kahden miesjoukkueen voimin: JPK edustus ja JPK akatemia. Edustusjoukkuetta luotsaa päävalmentaja Sami Seppälä ja akatemiaa vetää Veijo Koivisto. Molemmat joukkueet pelaavat samaa kolmosdivaria, joten OmaSP Areenalle on luvassa mielenkiintoisia kotiotteluita molemmilta joukkueilta!

Edustusjoukkue muodostuu pitkälti samoista pelaajista kuin edellisellä kaudella. – Tästä on helppo jatkaa jalostamaan sitä, mitä viime vuonna ajoimme sisään, Seppälä toteaa. Yleisö päässeekin näkemään tiiviinä viisikkona hyvin liikkuvaa JPK:ta.

MAINOS

Joukkueessa jatkavat myös kaikki Jamilla opiskelevat venäläispelaajat ja myös Jere Erkkilä on edelleen mukana vahvistamassa ja tuomassa liigakokemusta JPK:n riveihin. Hän on ollut mukana myös JPK:n treeneissä ja turnauksissa.

– Meiltä on vain yksi pelaaja muuttanut kesän aikana muualle ja vastaavasti kolme omaa junnuamme on tullut rinkiin lisää, Seppälä toteaa.

Joukkueessa on Seppälän arvon mukaan laajasti taitoa ja pelaajista voidaan rakentaa neljä hyvää kentällistä. Pelaajia on Alajärven lisäksi Soinista, Vimpelistä, Vaasasta ja Venäjältä.

Ja yksi vahvistus saattaa vielä olla tulossa. JPK:n väki on asiasta hyvin vaitonainen, mutta asiaa valotetaan sen verran, että vahvistus olisi tulossa ulkomailta ja hänen pitäisi olla paikalla lokakuun kahdeksantena päivänä.

Itse sarja näyttää ennakkoon hyvin samanlaiselle kuin edellinen. Mukana on 14 joukkuetta väliltä Närpiö-Tikkakoski. Ensimmäinen kotipeli pelataan 30.9. Suolahtea vastaan. Kotipelit ovat pääsääntöisesti perjantaisin, mutta pidempimatkalaisten joukkueiden kanssa myös lauantaisin.

Lohkon kahdella parhaalla joukkueella on mahdollisuus nousta kakkosdivariin ja helmikuun puoliväliin saakka pelaajat voivat liikkua joukkueiden välillä, sen jälkeen joukkueet lukitaan.

Luottavaisin mielin

JPK:ssa miehet ovat aloittaneet harjoitukset elokuun alussa ja lisäksi on pelattu yksi harjoitusturnaus, josta palattiin kotiin ilman ainuttakaan tappiota.

Pelaajat Iivari Huvila ja Antti Kyllönen toteavatkin että kauteen lähdetään luottavaisin mielin ja hyvällä fiiliksellä. Tosissaan, muttei vakavissaan.

Joukkueessa on hyvä henki ja huumori. Vahvuuksiksi JPK:lle Iivari ja Antti näkevät hyökkäyspelin ja luisteluvoimaisuuden, joukkue on nopea.

Sarjan alettua vastaan astuu hyviä joukkueita ja kaikkia vastaan on pelattava tosissaan. Eniten hampaankoloon jäänyt joukkue löytynee varmaankin Lapualta, jonka edessä JPK:n taival viime keväänä tyssäsi.

Nyt edessä on kuitenkin uusi kausi ja vuoden lisää kasvanut joukkue, joten kaudelta on lupa odottaa paljon!

Tuula JokiahoMAINOS
Edellinen artikkeliJaatinen ja Peltomäki käskyttävät Ankkureita
Seuraava artikkeliMetsäkävely houkutteli mukaan kymmenittäin osallistuja kuulemaan Valkealammen ja metsänkäytön historiasta