-21.1 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Jaatinen ja Peltomäki käskyttävät Ankkureita

Alajärven Ankkuritpesiksen Superpesis-joukkueen kauden 2024 pelinjohtokaksikko on selvillä. Juha-Matti Jaatinen jatkaa ykköspelinjohtajana. Aisaparikseen Jaatinen saa Eemil Peltomäen.

Jaatisen sopimus on 1+1-vuotinen. Tuleva kausi on Jaatiselle kolmas Ankkureiden viuhkan varressa. Päättyneellä kaudella joukkueen lajivalmennuksessa toimineen Peltomäen sopimus on puolestaan 1+2-vuotinen. Viime kaudella Peltomäki nähtiin Jaatisen rinnalla muutamassa ottelussa kakkospelinjohtajan tehtävissä. Peltomäki johti päättyneellä kaudella mainiosti pelanneen Ankkureiden poikien Superpesis-joukkueen peliä.

MAINOS

Eemil Peltomäki kertoo lähtevänsä hyvillä fiiliksillä uuteen pestiin.

– Tutussa toimintaympäristössä on mukava jatkaa. Kiristetään ruuvia vähän kireämmälle talven aikana niin päästään ottamaan seuraava askel joukkueen kanssa. Muutama uusi vahvistus tuo joukkueeseen lisää eri variaatioita ulko- ja sisäpeliin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät