EP:n hyvinvointialueen Tero Järvinen luennoi ajankohtaisista asioista

E-P:n hyvinvointialueen johtajan Tero Järvisen ajankohtaista puheenvuoroa hyvinvointialueen kuulumisista voi kuunnella torstai-iltana myös etäyhteyksin.
Mainos[adrotate banner="3"]

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen johtaja Tero Järvinen pitää ajankohtaisen puheenvuoroa hyvinvointialueen kuulumisista.

Järvilakeuden Kansalaisopiston järjestämää luentoa voi seurata paikan päällä Kauhavalla Yrittäjäopiston pienessä auditoriossa (os. Kauppatie 109) tai etäyhteyden kautta. Luento on ylihuomenna torstaina 5.10. kello 18.

MAINOS

Kauhavalla paikan päällä pidettävälle luennolle voi ilmoittautua seuraavasta linkistä https://uusi.opistopalvelut.fi/jarvilakeus/fi/course/11133 ja etäluennolle https://uusi.opistopalvelut.fi/jarvilakeus/fi/course/11136 .

Ilmoittautua voi vielä torstaiaamuna. Jos tulet mukaan etäyhteydellä, saat sähköpostitse linkin luennon seuraamiseen torstaina ennen kello 16. Voit ilmoittautua myös puhelimitse p. 050 4711 555.

Luennon järjestämisessä on mukana Järvilakeuden ja Kurikan kansalaisopistojen Monidigi-hanke, jota rahoittaa Opetushallitus.

MAINOS
Edellinen artikkeliEmma Jokiaho voittoon Saksassa
Seuraava artikkeliKiirevastaanotto jatkuu nykyisellään