0.4 C
torstai 02.5.2024

SC Alajärven naisten kausi käynnistyi kotiturnauksella

SC Alajärven naisten kausi salibandyn kolmosdivarissa käynnistyi kotiturnauksella lauantaina.

Ensimmäisessä pelissä oli vastassa uutena joukkueena kolmosdivisioonaan tullut Kuortaneen Kunto. Ensimmäinen erä ehti vanheta reilu kaksi minuuttia, kun Marleena Kuoppa-aho iski maalin Roosa Ahon syötöstä ajassa 2:30. Seuraavaa maalia ei tarvinnut kauaa odotella, kun Niina Flink teki Ahon syötöstä toisen maalin ajassa 4:34. Ensimmäisen erän kolmas maali aikaan 9:09 viimeisteli Aho, tässä ei syöttäjämerkintää.

Toisessa erässä Kuortane sisuuntui ja iski kaksi maalia. Tästä ei kotijoukkue säikähtänyt, vaan Saila Piispanen iski 4–2 maalin Jasmin Rintamäen esityöstä ajassa 25:55.

Kolmas erä ei tarjonnut kuin yhden maalin. 5–2 maalin iski Piispanen maltillisella viimeistelyllä rystyltä pesään. Syöttäjänä Flink.

Vastustajalla oli pelin aikana vaarallisia paikkoja, mutta maalilla Sindi Kuoppala oli kovassa vireessä ollen näin hankala ohitettava. Torjunnat 11/13.

Päivän toisessa ottelussa oli vastassa Valattaret Seinäjoelta, joka on yksi kauden päävastustajista. Ottelu alkoi tasaisesti, mutta heti erän alkuun Valaiden jäähy tarjosi ylivoimamahdollisuuden. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Alivoimasta sisuuntuneena vieraat iskväti ajassa 6:55 lukemiksi 0–1.

Toinen erä alkoi hienolla tasoitusmaalilla ajassa 16:05, kun Marleena Kuoppa-Aho syötti ja Emma Ala-Mattinen viimeisteli komeasti numeroiksi 1–1. Hetki tästä ja korkeasta mailasta saatu jäähy kostautui ajassa 20:53 vieraiden maalilla.

Kolmannen erän kova painostus pakotti vastustajan aikalisään, joka tuottikin heille kolmannen maalin. Lopussa SCA haki kavennusta ilman maalivahtia. Pallo liikkui hienosti vastustajan päässä, mutta kavennusmaali jäi vielä uupumaan. Valaat voittivat pelin lukemin 1–3. Valaiden maalissa pelasi SC Alajärven entinen maalivahti Sanni Hänninen, joka torjui ilmiömäisesti.

Ottelu oli voitettavissa, mutta vastustaja hyödynsi pienet virheet ja pääsi viimeistelemään vastahyökkäyksistä.

Seuraava turnaus on ohjelmassa Mustasaaressa kuun viimeisenä viikonloppuna.