Jehovan todistajat kokoontuvat kierroskonventteihin

Mainos[adrotate banner="3"]

Jehovan todistajat järjestävät kaksi Raamattuun perustuvaa opetustilaisuutta Ilmajoki-hallissa 28.–29. lokakuuta. Kierroskonventtien teemana on kehotus: ”Odota hartaasti Jehovaa” (Psalmit 130:6).

Konventteihin kokoonnutaan Etelä-Pohjanmaalta, Keski-Pohjanmaalta ja Pohjanmaalta, ja myös todistajien Vimpelin seurakunnan jäsenet saapuvat niihin. Osallistujien määrän odotetaan kaikkiaan nousevan yli tuhanteen.

Tilaisuuksissa pidettävissä puheissa vastataan muun muassa siihen, miten voi odottaa hartaasti Jehovaa, kun kohtaamme vaikeuksia. Konventtien loppupuolella on lisäksi rohkaiseva puhe aiheesta: ”Oikein toimivat varmasti palkitaan”. Tilaisuuksiin sisältyy paitsi puheita myös havaintoesityksiä ja haastatteluja.

Aamupäivien ohjelmajaksot alkavat musiikilla kello 9.30 ja päättyvät kello 12. Iltapäivien ohjelmajaksot alkavat kello 13.10 ja päättyvät kello 16.15. Ohjelmalehtinen on mahdollista ladata osoitteesta jw.org/fi/kirjasto/

MAINOS

Jehovan todistajat on Suomessa kolmanneksi suurin rekisteröity uskonnollinen yhdyskunta ja maailmanlaajuisesti heitä on noin 8,7 miljoonaa.

Ilmajoki-hallissa viikonloppuna järjestettävät konventit ovat osa maailmanlaajuista tuhansien konventtien sarjaa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy; niihin ovat tervetulleita kaikki raamatullisesta opetuksesta kiinnostuneet, eikä niissä kerätä kolehtia.

MAINOS
Edellinen artikkeliTalvea taklattiin paloasemalla
Seuraava artikkeliKatsastukseen kurvaavien autojen keski-ikä on jo noin 17 vuotta