0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Soinin kirjaston somessa Jaana Laakson joulukalenteri

– Leikki on emotionaalinen turvapaikka, johon vetäytyä ja elvyttää voimavarojaan, leikkiin heittäytyminen tarjoaa mahdollisuuden iloon ja huolettomuuteen ja tuo myönteisiä kokemuksia.

– Luin Ylen nettiuutisista dosentti ja tutkijatohtori Antti Malisen ajatuksia lasten leikkimisestä ja ajattelin: sopii kaikenikäisille, ainakin minulle, sanoo Soinin kirjaston someen joulukalenterin laatinut Jaana Laakso.

MAINOS

– Leikin ilosta tein joulukalenterin Soinin kirjaston someen. Kalenteri koostuu Kallioniityn Tonttula-maailmasta otetuista kuvista, minitarinoista ja kirjavinkkauksista. Kirjavinkkauksista keräsin puolet ja toisen puolen kokosi kirjaston väki.

– Kirjavinkkeihin otin rakkaita kirjoja, vanhoja suosikkejani ja tänä vuonna löytämiäni hyviä kirjoja. Kirjavinkkauksilla joulukalenteri juurtuu mainiosti kirjaston toimintaan. Hyvän kirjan vinkkaus on kuin pieni lahja!

Joulunodotus on ihanaa aikaa, kalenterilla Laakso halusi lisätä siihen sadun lumoa ja iloa. Kalenterissa seikkailee viime vuoden kalenterista tuttuja hahmoja ja myös uusia tuttavuuksia. – On aika kurkata mitä kuuluu käpytonttu Oiva Veikkoselle, Martalle ja Esko Onnenpojalle. Toivottavasti joulukalenteri löytää luukkujen avaajia ja saa ilahduttaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät