0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Peräti 28 hakijaa Soinin hyvinvointijohtajaksi

Soinin kunnan hyvinvointijohtajaksi haki 28 henkilöä. Valintaprosessi etenee haastatteluihin ja valintapäätös tehdään 11.12. 

Hyvinvointijohtajaksi haki Blomqvist Janne, Salo, MsC/tradenomi YAMK, Ek Anna-Kaisa, Seinäjoki, FM, Frantti Kalle, Alajärvi, kuntoutuksen ohjaaja AMK, Haapaniemi Emilia, Ähtäri, sosiaali- ja terveysala YAMK, Herrala Eeva, Soini, sosionomi AMK, Huvila Juha, Soini, tradenomi AMK (YAMK), Jokinen Eeva-Marja, Karstula, restonomi YAMK, Kirsilä Jiri, Seinäjoki, LitM, Koivuniemi Kyösti, Ilmajoki, lähihoitaja (BBA), Koskela Petri, Jyväskylä, TtM, Laasala Pasi, Seinäjoki, KTM, Lahtinen Teppo, Helsinki, liikunnanohjaaja AMK, Lehtonen Joel, Alajärvi, KM, Leppälä Maria, Soini, sairaanhoitaja YAMK, Major Laknerné Anna, Riihimäki, tradenomi YAMK, Mäkelä Jessi-Jasmin, Vaasa kuntoutuksen ohjaaja AMK, Mäki Elina, Soini, sosionomi YAMK, Paalanen Anu, Ähtäri, terveydenhoitaja YAMK, Pentinmäki Minna, Alavus, TtM, Peura Saana, Soini, sairaanhoitaja AMK, Puro Rami, Soini, KK/luokanopettaja, Rantanen Marja, Somero, DI, Rautanen Niina, Äänekoski, FM, Salmenautio Marjo, Alajärvi, LitM, Salo Pia, Kankaanpää, FM, Sillanpää Henna, Alajärvi, sosionomi AMK (YTM), Takala Ulla, Alajärvi, terveydenhoitaja YAMK ja Vuorenmaa Ira, Ähtäri, yhteisöpedagogi AMK ,

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät