Sussu Erkinheimon joulukonsertti Lehtimäen kirkossa

Lions Club Lehtimäen Juha Yli-Kesäniemi, Oma Säästöpankki Alajärven konttorin Helena Marjomäki ja Kuortaneen Säästöpankkisäätiön Tommi Isoaho toivovat lehtimäkeläisten täyttävän kotikirkkonsa Sussu Erkinheimon konsertissa, joka tarjotaan kuultavaksi aivan maksutta!
Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen alueella toimiva Kuortaneen Säästöpankkisäätiö haluaa tarjota lehtimäkeläisille mukavaa joulun odotusta ja tilaisuutta päästä kuuntelemaan taidokasta laulajaa Sussu Erkinheimoa Lehtimäen kirkossa torstaina 14.12.

Konsertin järjestelyissä auttaa Lions Club Lehtimäen osasto sekä Oma Säästöpankki Alajärven konttori.

MAINOS

LC Lehtimäki lähti ilolla mukaan näihin talkoisiin ja tätä kautta he saavat myös lisävaroja toimintaansa, jolla  tehdä omaa hyväntekeväisyystyötään.

Oma Säästöpankki Alajärven konttorille mukana järjestelyissä oleminen on niin ikään luontevaa, tarjoaahan pankki myös monelle Lehtimäellä asuvalle pankkipalveluita.

Konsertti on ilmainen ja se alkaa kello 19. Sisälle kirkkoon pääsee kello 18 alkaen.

Kuortaneen Säästöpankkisäätiön tavoitteena on alueensa elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen tukeminen. Säätiö onkin vuosien varrella ollut tukemassa monia paikallisia yhdistyksiä ja urheiluseuroja. Säätiö haluaa välillä myös järjestää sellaisia tapahtumia, mikä on kaikkien tavoitettavissa ja näin lisää alueen hyvinvointia.

Viime vuonna joulunalla järjestettyyn Petri Laaksosen joulukonserttiin väkeä osallistui lähes kolmesataa eli odotettavissa on jälleen lämminhenkinen koko kylän yhteinen joulujuhla.

Tuula JokiahoMAINOS
Edellinen artikkeliMarraskuussa seitsemän hukkunutta
Seuraava artikkeliInfluenssa A -epidemia alkamassa