Kulttuuripalkinto Onni Kivipellolle

Onni Kivipellolle on myönnetty tämänvuotinen Alajärven kulttuuripalkinto.
Mainos[adrotate banner="3"]

The Voice of Finland -voittaja Onni Kivipelto on saanut tämänvuotisen Alajärven kulttuuripalkinnon. Palkinnon myöntänyt elinvoimalautakunta perustelee valintaansa sillä, että kyseessä on alajärven kaupungin näkökulmasta merkittävä kulttuuriteko. Myös voiton tuoma huomio on yksi valintakriteereistä.

– The Voice of Finland on vahva brändi, jolla on isot katsojaluvut, muistuttaa elinvoimajohtaja Jaakko Aninko.

MAINOS

Kulttuuripalkinnon suuruus on 500 euroa. Lisäksi Kivipeltoa muistettiin kunniakirjalla.

Alajärven kulttuuripalkinto voidaan myöntää alajärveläiselle tai alajärveläissyntyiselle henkilölle tunnustuksena paikkakunnan kannalta katsottuna merkittävästä kulttuuriteosta tai -työstä. Tunnustus voidaan myöntää yksityishenkilön lisäksi myös yhdistykselle tai yhteisölle. Kulttuuripalkinto voidaan jakaa myös useammalle saajalle kerrallaan. Palkintoa on jaettu vuodesta 1979 lähtien. Jaakko Aninko kertoo Onni Kivipellon olevan järjestyksessään 67. tunnustuksen saaja.

Kaupunki muisti Kivipellon voittoa jo toukokuussa nimeämällä Palotorin lavan Onnin esiintymislavaksi. Lavan uuden nimen julkistus tehtiin Kitron pesäpallostadionilla kaupungin järjestämässä Onnin kultajuhlassa, jonne oli saapunut noin 1 200 henkeä juhlistamaan historiallista TVOF-voittoa.

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärvi valitsi Kantolan
Seuraava artikkeliVedenpinnat korkeina lokakuussa