0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Sisu palkitsi onnistujiaan

Soinin Sisulle vuosi 2023 toi mukanaan paljon onnistumisia. Seuran nuoret yleisurheilijat kiersivät ahkerasti kisoissa. Toukokuusta elokuuhun pyörineessä lasten yleisurheilukoulussa oli 95 osallistujaa ja vuoden 2017 jälkeen syntyneitä pieniä yleisurheilukoululaisia kymmenen.

Sisu järjesti kesän aikana useita yleisurheilukisoja. Kunnan kanssa toteutettiin Cooperin testi sekä alkukesästä että syksyllä.

MAINOS

Perheen yhteinen juttu

Mikko Hankilanojan lahjoittamaa Vuoden Sisulainen -kiertopalkintoa on jaettu vuodesta 2016 lähtien. Tunnustus annetaan vuosittain Soinin Sisussa toimineelle tai toimineille henkilöille, jotka ovat tuoneet positiivisesti seuraa esille tai tehneet töitä seuran eteen.

Tänä vuonna palkinnon sai Satu Laitila, Sami Jussila, Sanni Jussila ja Sarita Jussila: äiti, isä ja kaksi tytärtä. Vanhempien into vapaaehtoistoimintaan on tullut heidän omilta vanhemmiltaan ja tytötkin ovat kasvaneet toimijoiksi.

Sarita ja Sanni ovat olleet järjestämässä kuntotansseja, paistaneet makkaraa ja toimineet eri tehtävissä niin kruunuhäissä kuin Muusikoiden illoissakin. He ovat tartuttaneet kökkäkipinää myös omiin ystäviinsä.

– Ollaan mukana vähän kaikessa, mitä tässä Yhteistalolla tapahtuu, summaa Sanni Jussila.

Satu Laitilaa kannustaa se, että tykkää touhuta ja olla ihmisten kanssa tekemisissä.

– Joskus sitä miettii, että pitääkö lupautua kaikkeen. Sitten kun vain menee ja hommaa, aina tulee hyvää palautetta, Sisun lisäksi Parviaisen ja Saurunkylän kyläyhdistyksissä, seurakunnan ja ammattiyhdistysliikkeen toiminnassa mukana oleva Satu Laitila kertoo.

Tyttöjen urheiluharrastus imaisi aikanaan vanhemmat mukaan niin Sisun, Soinin Palloseuran kuin Soinin Tiikereidenkin toimintaan.

Palkintopöytä notkui

Sisu palkitsi myös ahkeria yleisurheilukisoissa kävijöitä. Vähintään kahdeksaan eri kisaan osallistuneet Martta Hautamäki, Lilja Viirumäki, Amanda Mäki, Eero Hautamäki ja Niilo Keskitalo palkittiin pokaalein ja lahjakortein.

Vähintään viiteen kisaan osallistuneet palkittiin myös pokaalilla ja lahjakortilla: Alina Rinne, Tobias Koivisto, Aava Laasasenaho, Niklas Mäki, Niilo Rinne, Pihla Peura, Ella Vähäsoini, Eevi Vähäsoini, Miska Ruuhilehto, Josefiina Saarinen ja Peeti Peura.

Sisun nuoremmista yleisurheilijoista kävi kisaamassa vähintään kahdeksassa kisassa Hilma Keskitalo ja Tiana Liikala, jotka palkittiin pokaalilla. Vähintään viidessä kisassa osaamistaan näyttivät pokaalin arvoisesti Luka Vähäsoini, Joakim Koivisto, Neea Lampinen ja Nicolas Koivisto.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät