0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Alajärvellä keilataan puulaakihengessä!

Järviseudun Keilaajat järjestävät tänä talvena nyt toista kertaa peräkkäin keilauksen puulaakisarjan, johon osallistumisen kynnys on laitettu niin matalalle, että paljon alempana se ei enää voi olla!

Mukaan kutsutaan kaikkia kolmihenkisiä joukkueita, taitoakaan ei niin kysellä, vaan pelkkä innostus lajiin riittää!

MAINOS

Viime talvena mukana oli seitsemän joukkuetta, kaikki Alajärveltä, ja tänä talvena toivottaisiin erityisen paljon, että joukkueita tulisi myös naapuripitäjistä, saataisiinhan sillä kilpailufiilistä aina vain korkeammalle!

Viime talvena voiton puulaakisarjassa otti Senioreiden joukkue, jolle nyt kaivataan haastajia! Löytyykö nuoremmista keilaajista porukka, joka laittaa kampoihin seniori-ikäisille, tai saatteko perheestänne muodostettua joukkueen, joka yllättää kaikki?

– Puulaakisarjaan voivat osallistua vapaasti valittavat kolmihenkiset joukkueet niin työpaikoilta, yhteisöistä, kouluilta tai muuten kerättyjä joukkueita, sanoo Pentti Yli-Olli Järviseudun keilaajista.

Puulaaki keilataan kilpailukauden aikana siten, että kussakin lohkossa jokainen joukkue keilaa yhden kolmen sarjan pelin jokaista muuta joukkuetta vastaan. Yhdellä pelikierroksella keilaa jokainen joukkue vain yhden ottelun.

Pelitapa on kolme sarjaa eurooppalaisittain. Jokaisen sarjan voitosta sekä paremmasta lopputuloksesta saa kaksi pistettä. Enimmäispistemäärä yhdestä pelistä on näin ollen kahdeksan pistettä. Sarja- tai lopputuloksen mennessä tasan saa kumpikin joukkue vielä yhden pisteen.

Alkusarjan neljä parasta joukkuetta pelaavat vielä toisiaan vastaan sijoitusottelut finaalissa ja finaalin voittajajoukkue kruunataan puulaakikeilailun 2024 mestariksi.

Kilpailu on täysin harrasteluontoinen, ja sen tarkoituksena on saada lisää keilaharrastajia eri ikäryhmistä. Kilpailussa ei tänä vuonna ole tasoituksia, joten pistelasku on selkeä.

Pelit pelataan maanantaisin ja torstaisin kello 18. Mukaan puulaakisarjaan joukkueet voivat ilmoittautua 4.1. saakka maililla tomi.hemminki@alvariini.fi tai 065576688, jonka jälkeen joukkueet jaetaan lohkoihin alkusarjan pelejä varten. Mikäli joukkueita on kahdeksan tai vähemmän, pelataan yhdessä lohkossa.

Puulaaki alkaa maanantaina 8.1. Ilmoittautumismaksua ei tänä vuonna peritä lainkaan, sillä Alvariini on luvannut sponsoroida palkinnot. Pelimaksu on kympin per peli per henkilö. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan joukkueen nimi, kokoonpano ja yhteyshenkilö tietoineen. Kokoonpanoon ei saa lisätä pelaajia enää alkusarjan jälkeen.

Puulaaki päättyy maalis-huhtikuun vaihteen tietämillä ja kolme parasta joukkuetta ja kilpailijaa palkitaan.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät