0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Talvisuperia Alajärvellä – KPL ja Tahko vastakkain lauantaina!

Pesäpallon Talvisuperia pelataan tammikuun lopulla Alajärven Pallohallissa. Alajärvellä pelataan lauantaina 20.1. yksi naisten ja kaksi miesten Talvisuper-ottelua.

Alajärvellä pelataan ensimmäistä kertaa historiassa naisten pesäpallon pääsarjatason ottelu, kun Jyväskylän Kirittäret kohtaa Pallohallissa Seinäjoen Maila-Jussit. Miesten otteluissa Kouvolan Pallonlyöjät aloittaa urakkansa Talvisuperissa uuden pelinjohtaja Petri Tuuvan johdolla Hyvinkään Tahkoa vastaan. Illan huipentaa jännittävä Mansen ja Seinäjoen JymyJussien kohtaaminen.

MAINOS

Myös Kempeleessä pelataan. Lauantaina 20.1. siellä miesten Talvisuperissa kohtaavat Sotkamon Jymy ja Pattijoen Urheilijat. 

Paikallisottelu sunnuntaina 28.1.

Sunnuntaina 28.1. Alajärvellä nähdään tämän vuoden ensimmäinen Järviseudun paikallisottelu, kun Alajärven Ankkurit kohtaa Vimpelin Vedon. Ennen tulevia viikonlopun otteluita Ankkurit on B-lohkossa sarjataulukon kolmantena.

Talvisuper-halleista Alajärven Pallohalli on ainoa, josta löytyy varsinainen pesäpalloiluun tarkoitettu hiekkatekonurmi.

Suosittelemme katsojia ostamaan liput Talvisuperin otteluihin ennakkoon, sillä Alajärven Pallohalliin mahtuu katsojia noin 150 henkilöä per ottelu. Tarjolla on yksittäisiä ottelulippuja ja kolmen ottelun päivälippuja. Liput Talvisuperiin myy Ticketmaster. Lipunmyynninsivuille pääset Ankkurien nettisivujen kautta: https://www.ankkuritpesis.fi

Paikanpäällä otteluissa lipunostossa on käytössä ainoastaan korttimaksu. Käteinen tai virike- ja kulttuurisetelit eivät käy maksuvälineenä portilla. Kaikki liput myydään numeroimattomina, eli paikat katsomossa ovat vapaasti valittavissa. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät otteluihin ilmaiseksi.

Talvisuperia Alajärvellä tammikuussa:

Lauantai 20.1. klo 11.00 Jyväskylän Kirittäret – Seinäjoen Maila-Jussit (lohko A), klo 14.30 Hyvinkään Tahko – Kouvolan Pallonlyöjät (lohko B), klo 18.00 Manse PP, Tampere – Seinäjoen JymyJussit (lohko B).

Sunnuntai 28.1. klo 15.00 Alajärven Ankkurit – Vimpelin Veto (lohko B).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät