0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Matti Mäkinen OP Alajärven uudeksi toimitusjohtajaksi

Alajärven Osuuspankin hallintoneuvosto valitsi eilen 16.1. pitämässään kokouksessa hallituksen esityksen mukaisesti pankin uudeksi toimitusjohtajaksi Vimpelin Osuuspankin toimitusjohtajan Matti Mäkisen Seinäjoelta.

Mäkinen on 45-vuotias oikeustieteen maisteri ja varatuomari. Hän on aikaisemmin työskennellyt Alajärven Osuuspankin palveluksessa pankkilakimiehenä sekä Järviseudun Opkk:n toimitusjohtajana vuosien 2007-2016 aikana.

MAINOS

– Olemme tyytyväisiä, että saamme Matti Mäkisen pankkimme toimitusjohtajaksi. Hänellä on nykyaikaista johtamisosaamista ja vankka toimintaympäristön tuntemus. Mäkisen ajatukset tulevaisuuden haasteiden voittamisesta sekä kehitystarpeiden tiedostaminen vakuuttivat, kertoo valintaprosessiin ja haastatteluihin osallistunut OP Alajärven hallituksen puheenjohtaja Jarmo Nurmela.

OP Alajärvi on Järviseudun suurin pankki, jolla on konttorit Alajärvellä ja Soinissa.

– Olen kiitollinen Alajärven Osuuspankin hallinnon osoittamasta luottamuksesta valitessaan minut tehtävään ja odotan innolla työn aloittamista. Tunnen pankin toimialueen, hallintoa ja henkilökuntaa jo ennestään.

– Lisäksi sukujuureni ovat vahvasti Alajärvellä, joten siinä mielessä tämä tuntuu kotiin paluulta. Saan Alajärven Osuuspankin vastuulleni hyvässä kunnossa, joten on mukava tarttua toimeen yhdessä henkilökunnan ja hallinnon kanssa asiakkaidemme hyväksi, Matti Mäkinen kertoo.

Matti Mäkinen aloittaa OP Alajärven toimitusjohtajana 1.5.2024. Siihen asti toimitusjohtajan tehtävää hoitaa Minna Sippola. Edellinen toimitusjohtaja Markku Pelkonen on siirtynyt vuoden alussa OP Lounais-Suomen toimitusjohtajaksi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät