0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Soinille etsitään omaa nimikkovillapaitaa

Soinin kunta on julistanut kaikille avoimen suunnittelukilpailun Soinin omasta nimikkovillapaidasta. Suunnittelukilpailu on osa Soinin kuntamarkkinointia. Nyt kutsutaan suunnittelemaan mieltä ja kehoa lämmittävää mallia juuri soinilaisille.

Kilpailuun osallistujan tulee suunnitella ja toteuttaa villapaidan neulemalli, joka kuvastaa jollain tapaa Soinin kuntaan ja soinilaisuuteen liittyviä ominaispiirteitä.

MAINOS

Neulemallin neuletiheys tulee olla 18 s ja 23 kerrosta = 10 x 10 cm (lankana esim. 7 veljestä, Lettlopi, Karisma). Suunnittelumallin tulee olla oma, eikä se saa olla muualla käytössä.

Kilpailutöiden toimittaminen

Kilpailuneule, tekijän nimi sekä yhteystiedot toimitetaan Soinin kirjastoon tiistaihin 2.4. mennessä. Mukaan tulee liittää kirjallinen neuleohje kuviopiirroksineen. Jos et osaa laatia ohjetta, voidaan sen tekemisessä tarvittaessa auttaa.

Kerro myös, mikä innoitti sinua suunnittelemaan Soinineuleen ja mitä Soiniin liittyviä asioita suunnitelmastasi löytyy.

Kilpailun voittajaneuleen kaikki käyttöoikeudet siirtyvät Soinin kunnalle ilman korvausta. Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata voittanutta suunnittelumallia neuleohjeeseen soveltuvaksi yhteistyössä suunnittelijan kanssa. Soinin kunta julkaisee voittajaneuleen ohjeen eri viestintäkanavillaan kaikille avoimena neuleohjeena.

Kilpailun voittajan valitsee kilpailuraati ja voittaja tullaan palkitsemaan lahjakortilla. Voittajaneule jää Soinin kunnan markkinointitarkoituksiin.


sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät