-0.3 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Hiusten laminointikäsittelyllä kiiltoa ja kauneutta

Kuluva talvi on olut hiuksille varsin kova. Parturi-Kampamo M.O.W:n Minttu Ilomäki Alajärveltä kertoo, että monilla asiakkailla kova talvi näkyy niin hiusten kuin päänahankin kuivumisena.

Ongelmaa voi hoitaa erilaisin tehohoitotuottein ja hoitonaamioin, joiden käyttö on todella suositeltavaa.

MAINOS

Yksi vaihtoehto on uusi hiusten laminointikäsittely, joka sulkee hiussuomut, antaa sileyttä, suojaa vaurioilta ja lukitsee veden hiuksiin. – Lopputuloksena on kaunis peilimäinen kiilto, Minttu sanoo.

Laminointikäsiteltyjä hiuksia hoidetaan kotona käsittelylle sopivin tuottein ja hoidon vaikutukset kestävät jopa nelisen viikkoa.

– Laminointikäsittely sopii erityisen hyvin värjätyille, kuiville ja hauraille hiuksille, kun hiuksiin halutaan lisää sileyttä ja kiiltoa.

Laminointikäsittely vie aikaa puolisen tuntia, joten se voidaan hyvin tehdä niin leikkauksen kuin värjäyksenkin yhteydessä. Värjäyksen yhteydessä se tehdään heti värjäyksen jälkeen.

90 luku tulee takaisin

Talvi on pikkuhiljaa taittumassa kevääseen ja valon määrä lisääntyy. Muodissa ja trendeissä 90-luku on tulossa takaisin ja hiuksissa tämä tarkoittaa sivuotsatukan palaamista ja hiusten leikkaamista kerroksittain kasvoja kehystämään. Jopa keväisin aina suosittu polkkatukka leikataan nyt kerroksittain.

Myös hiusdonitsit, pannat ja klipsit tekevät paluun.

Värit ovat muuttumassa kylmistä lämpöisemmiksi. Hiusten kiiltoa ja hyvää kuntoa halutaan korostaa, ja föönaaminen sekä muotoilu tekevät paluun 90-luvun tyyliin. Muotiin tulevat myös lämmöttömät kiharat.

Väreissä tulevana keväänä suositaan lämpimiä, ylellisiä sävyjä. Vaaleissa hiuksissa persikan sävy on hitti.

Minttu kertoo, että trendit tulevat tänä päivänä meille ihan samaan aikaan, kuin kaikkialle muuallekin. Etenkin nuoret ovat hyvin tietoisia siitä, millaista tyyliä he haluavat. Tämä näkyy siinäkin, että nuoret miehetkin hakevat kiharoita, koska ne ovat nyt muodissa!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät