0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Etelä-Pohjanmaalla järjestetään verkkovanhempainilta älylaitteista

Etelä-Pohjanmaan alueen alakoululaisten ja alle kouluikäisten lasten vanhemmille suunnattu Verkkovanhempainilta järjestetään 15.2. kello 18-19.

Tilaisuudessa pääset kuulemaan mm. lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, median turvallisuudesta ja vanhempien vastuusta. Tilaisuuteen voi osallistua etäyhteydellä omasta olohuoneesta käsin.

MAINOS

Tilaisuuden ohjelmassa mukana on Someturvan toimitusjohtaja, sometohtori Suvi Uski. – Nyt jos koskaan meidän vanhempien on suhtauduttava vakavasti siihen, miten lasten käyttäytymiseen ja ajatteluun vaikutetaan joka ikinen päivä.

MLL Pohjanmaan piirin mediakasvatuksen asiantuntija Maiju Raitasen aiheena ovat lapset somessa, mitä vanhempien tulisi huomioida?

Lisäksi sähköisen perhekeskuksen aluekoordinaattori Marjo Köykkä kertoo Hyvinvoiva Etelä-Pohjanmaa -hankkeen Omaperhe-verkkopalvelusta.

Tilaisuuden järjestävät Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Etelä-Pohjanmaan perhekeskus ja Hyvinvoiva Etelä-Pohjanmaa -hanke yhteistyössä MLL Pohjanmaan piirin ja Moms for Kids ry:n kanssa.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus järjestetään Teams-yhteydellä. Osallistumislinkin tilaisuuteen löydät www.hyvaep.fi -sivustolta ”Tapahtumat ja koulutukset”-osiosta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät