-0.3 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

Soinissa riittää monenmoista talvilomatekemistä!

Soinissa riittää monenlaista mukavaa tekemistä talvilomalle 23.-29. helmikuuta!

Yönuopparille nuorisotiloihin kokoontuvat 7-9 luokkalaiset 23.-24.2. kello 22-7. Mukaan mahtuu minimissään kahdeksan ja maksimissaan 15 nuorta. Ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa ja pientä yöpurtavaa!

MAINOS

Yönuopparin järjestää Soinin kunta/nuorisopalvelut.

Kukonkylän talvirieha on luvassa lauantaina 24.2. kello 12-15. Paikkana on Sikomäki, josta löytyy pulkkamäki ja nuotiossa saa paistaa makkaraa. Myynnissä on nokipannukahvia, mehua ja pullaa. Lisäksi tarjolla on Rautamulta Highlandin rekiajelu ja lihanmyyntipiste.

Talviriehan järjestää Kukonkylän kyläyhdistys ry.

Laturetki Kaihiharjuun sivakoidaan lauantaina 24.2. Kyseessä on omatoiminen hiihto keskustasta Kaihiharjuun noin kahdeksan kilometriä per suunta. Hiihtovihko on koko päivän ladun varressa lähellä Kaihiharjua. Kaihiharjun esteettömällä laavulla on kello 11-13 mehua- ja jauhelihakeittotarjoilu hiihtäjille.

Tapahtuman järjestävät Soinin kunta/liikuntapalvelut ja Suomenselän Samoilijat.

Päiväleiri pidetään 26.-27.2. kello 9-15 ja se on tarkoitettu 1-6 luokkalaisille lapsille. Ohjelmassa on ulkoilua, pelailua, askartelua ja leipomista. Mukaan kaivataan vähintään kahdeksan, maksimissaan 20 lasta. Leirin järjestävät Soinin kunta/nuorisopalvelut, Alajärven 4H ja Soinin seurakunta.

Talvipäivä Vuorenmaassa on luvassa keskiviikkona 28.2. kello 13-17. Ohjelmassa on pulkkamäki, rattikelkkarata, valokuvasuunnistus, kepparirata, kahvio, mehua ja makkaranpaistoa, arvontaaja lumiveistoskilpailu. Rinteet ja rinnekahvio ovat auki kello 11.30-18.

Ota oma pulkka tai rattikelkka mukaan! Myös metsän eläimiä piipahtaa pulkkamäessä!

Päivän järjestelyistä vastaavat Soinin kunta, MLL Soinin yhdistys, Soinin seurakunta, Ski Vuorenmaa, Soinin Jumpparit sekä Alajärven 4H.

Torstaina 29.2. on luvassa erilaista liikuntaa, kun otetaan iWall tutuksi nuorisotiloissa! Päivän aikana tutustutaan iWall -peliseinän käyttöön ja kisaillaan eri peleissä.

Kello 10 starttaa tutustumisaika eläkeläisille, kello 12 vuorossa ovat 4-6 luokkien oppilaat, kello 13 paikka on varattu 7-9 luokkalaisille ja kello16 perheille ja kello 17 vielä kaikille aikuisille! Ryhmäkoko on kussakin maksimissaan kymmenen henkilöä.

Katso ilmoittautumistiedot eri tapahtumiin Soinin kunnan sivuilta!

Tuula Jokiaho


sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät