2.6 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

Vanhojen tanssit pukuloiston säihkeessä

Vanhojen tansseja tanssittiin Alajärven ja Vimpelin lukioissa tänään perjantaina. Tanssien idea syntyy siitä, että abien lähdettyä lukulomalle valta lukiossa on vaihtunut ja siksi lukion vanhimmiksi jääneillä jatkajilla on aihetta juhlaan.

Alajärven lukiossa vanhojen perinne on alkanut 1980-luvun lopulla ja ensimmäisiä tansseja on tanssittu 90-luvun alussa.

MAINOS

Näiden 30 vuoden aikana vanhojen tanssit ovat kehittyneet loisteliaiksi tanssiaisiksi, joiden suurimman ihailun kohteena ovat tyttöjen upeat puvut – tosin nuoret herratkin näyttävät tummissa puvuissaan oikein charmikkaille!

Vanhojen tanssit olivat tänäkin vuonna todellista pukujuhlaa. Tässä alla kuvat Alajärven lukion tanssiaisista kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät