-0.3 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

JPK jatkaa välierissä

Järviseudun Pallokerhon edustusjoukkueen hurjan maalivireen jatkuminen tuotti Keskimaan alueen kolmosdivisioonassa pelaavalle jääkiekkojoukkueelle paikan välierissä.

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella JPK nuiji maalahtelaisen MIF Teamin otteluvoitoin 2–0, pelien päättyessä maalein 10–4 ja 3–13. Välierissä JPK saa vastaansa Lapuan Virkiän kakkosjoukkueen. Välieräsarjan ensimmäinen ottelu pelataan Alajärvellä keskiviikkona 6.3. kello 19.

MAINOS

JPK:n ja MIF Teamin välisessä ensimmäisessä kohtaamisessa Alajärven OmaSp Areenan lehtereillä peliä seurasi 248 katsojaa. Toisessa kohtaamisessa vierasjoukkueella oli tahmeahko alku, sillä Maalahden jäähallin pieneen kaukaloon totuttautuminen vei jonkin verran aikaa. Kotijoukkue sai juhlia ottelun avausmaalia.

– Meillä meni vähän aikaa totutellessa kaukaloon. Ensimmäinen erä oli aika huonoa pelaamista meiltä. MIF Team osasi hyödyntää kotikaukalonsa koon meitä vastaan. Oltiin kuitenkin vahvempia joka osa-alueella, huomioi JPK:n joukkueenjohtaja Petri Koskenmäki.

Avauserä päättyi lukemin 1–3.

Toisen erän hurmos

Toisessa erässä alajärveläiskokoonpano oli jo enemmän sinut kaukalon kanssa ja sai oman pelinsä soljumaan tutuissa uomissa. MIF Teamin verkko heilui kuudesti. Kotijoukkue otti aseekseen kovat taklaukset ja yritykset häiritä mailalla vieraiden peliä.

Päätöserään MIF vaihtoi maalivahtia ja sai myös tehdyksi kaksi maalia. Ne syntyivät JPK-pelaajien virheiden seurauksena. Vastavuoroisesti JPK maalasi kolmesti. Petri Koskenmäen mukaan kolmas erä oli pelillisesti alajärveläisten paras.

JPK:n maalia vartioi Parks Owensby, jolle kertyi koko ottelussa kahdeksan torjuntaa. Kotijoukkueen veskarit olivat toisenlaisessa helteessä ja torjuntoja kaksi erää pelanneelle Oliver Kärkkäiselle ja Ulf-Erik Häggvikille kirjattiin yhteensä 40.

JPK:n pelaajat onnistuivat jälleen laajalla rintamalla. Ilja Barinovin tehot olivat 2+4, Rasmus Aaltosen 2+2 ja Juho Männistön 2+0.

Välierävastustajat JPK ja Virkiä II kohtasivat runkosarjassa Lapualla tammikuussa. Tuossa ottelussa JPK määräsi kaapin paikan ja vei sarjapisteet mukanaan maalein 4–10.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät